Altele

„Sunt olandez acum” » A cucerit-o pe vicecampioana olimpică de patinaj

+42 Foto
Jutta Leerdam, Foto: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 04 April 2023

Jutta Leerdam practică patinajul viteză și e într-o relație cu bloggerul Jake Paul, care boxează cu diferite nume celebre. 

Patinatoarea olandeză a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Beijing 2022 și a câștigat mai multe titluri mondiale. Jake Paul, care are peste 22,6 milioane de urmăritori pe Instagram, a scris: „Sunt olandez acum”.

Jutta Leerdam adoră să pozeze în costumații cât mai sumare în contradicție cu echipamentul sportiv pe care e obligată să-l poarte în timpul competițiilor și care îi acoperă tot corpul. Sportiva din Olanda nu este o senzație doar pe gheață, ci și pe rețelele sociale. Cu toate acestea, ea spune că pozele de pe Instagram nu-i reflectă viața.

Jutta Leerdam, frumusețea de pe gheață

Olandeza în vârstă de 24 de ani e vicecampioană olimpică și are deja cinci medalii mondiale de aur în palmares.

Performanețele din ultima perioadă au ajutat-o pe tânăra de 24 de ani să obțină un număr uimitor de urmăritori pe Instagram: 3,3 milioane.

Jutta Leerdam, noua senzație a sporturilor de iarnă

Jutta Leerdam a devenit un superstar al sporturilor de iarnă. Jutta a trecut deja la un nivel superior. Se antrenează cu bărbații și nu de puține ori a reușit să îi surclaseze în cursele de pregătire.

Frumoasă sportivă este absolventa unei facultăți de marketing și a explicat de unde provine prenumele: „L-am primit pentru că tatăl meu este pasionat de surf. Acolo era o fată care a câștigat multe competiții, Jutta Muller. Era blondă și tatăl meu s-a gândit, dacă va avea o fată blondă, așa îi va pune numele”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.