Diverse

Tatăl lui Theo Rose este antrenor și a vorbit cu GSP: „Nu văd niciun oficial la meciuri”

+25 Foto
Theo Rose/ foto Instagram @theorose

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 October 2022

GSP a asistat zilele trecute la primele turnee județene din acest sezon, desfășurate în Prahova, la Blejoi și la Valea Călugărească. În Prahova sunt doar 8 echipe care joacă în Cupa Satelor, una dintre ele fiind cea din comuna Izvoarele, acolo unde antrenor este Ioan Diaconu, tatăl artistei Theo Rose.

Acesta este directorul Centrului Cultural Izvoarele, iar în timpul liber se ocupă de echipele de fotbal din comuna prahoveană. Theo Rose este cântăreață și jurat la „Vocea României” și este originară din Izvoarele.

+25 Foto
instagram: @theorose

Tatăl lui Theo Rose, antrenor la Izvoarele

Diaconu a zâmbit când a auzit că Federația nu a putut să-i asigure salariul lui Boloni pentru că trebuie să finanțeze Cupa Satelor.

„Ar fi fost minunat ca FRF să investească în Cupa Satelor! Dar, după cum vedeți, jucăm cu veste de acum trei ani, nici mingi nu s-au mai dat. Apa, hrana pentru copii sunt aduse de părinți și de noi. Unii copii vin flămânzi la teren. Un băiețel mi-a zis că nu mai mănâncă trei zile, că a mâncat acum sandviciuri. Îți vine să plângi când auzi așa ceva!”, a spus Diaconu.

Este o competiție frumoasă, dar mă așteptam să participe mai multe echipe în Prahova, nu doar opt. Oficialitățile ar trebui să-și îndrepte mai mult atenția spre Cupa Satelor. Nu văd niciun oficial, care să-și noteze cei mai buni copii.

- Ioan Diaconu, antrenor comuna Izvoarele

Ioan Diaconu

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.