Tenis

Un jucător legendar o așteaptă pe Halep înapoi în circuit: „Clar s-a întâmplat ceva ciudat!”

Jimmy Connors a antrenat-o în 2015 pe Eugenie Bouchard / FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 October 2022

Jimmy Connors (70 de ani), unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului, crede în nevinovăția Simonei Halep (31 de ani, 10 WTA) și o așteaptă înapoi în circuit. 

  • Simona Halep a picat un test anti-doping la US Open 2022
  • Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an. Jucătoarea noastră a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie.

Americanul Jimmy Connors, fost lider mondial și câștigător a 8 turnee de Grand Slam, nu ia în calcul varianta ca Simona Halep să se fi dopat intenționat. Speră ca situația să fie clarificată rapid și să o vadă pe sportiva din Constanța înapoi pe teren. 

Jimmy Connors: „Clar s-a întâmplat ceva ciudat în cazul lui Halep!”

„Am văzut știrea. Eu nu cred că este așa. Clar s-a întâmplat ceva ciudat. E dublă campioană de Grand Slam, e o jucătoare care muncește foarte mult, care își vede de treaba ei. Nu o apăr și nu o acuz. Spun doar ce am văzut din afară la ea. 

Când am văzut știrea, am zis că trebuie să citesc mai mult, însă nu am intrat în detalii, ce a făcut, cum s-a întâmplat, când a fost prinsă.

Nu știu regulile de acum din tenis cu privire la dopaj, îmi este greu să spun ceva despre acest caz, dar sper că a fost o greșeală și că va reveni pentru că îmi place stilul ei. Este genul de jucătoare care muncește din greu și dă tot ce poate pe teren. Sper că va continua să fie o forță în circuitul feminin”, a fost reacția lui Jimmy Connors în cadrul podcast-ului Advantage Connors, show pe care îl realizează alături de Brett, fiul lui. 

VIDEO Mirel Rădoi, despre „cazul Simona Halep”: „Lucrurile sunt simple pentru mine. Trebuie să spună”

>

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.