Liga 1

Dublă-lovitură pentru FCU Craiova: au pierdut punctele, dar și un titular: „S-a accidentat”

George Ganea, în dreapta, în FCU Craiova - Farul 1-2 // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 octombrie 2022

Florin Drăgan, membru în staff-ul interimar care o pregătește pe FCU Craiova după despărțirea de Marius Croitoru, s-a prezentat la flash-interviu după eșecul cu Farul, 1-2, și a analizat partida.

Drăgan a pus rezultatul pe seama lipsei concentrării din fața porții. FCU a trimis 7 șuturi pe poarta lui Aioani, dar a înscris un singur gol.

Concluziile lui Florin Drăgan după FCU Craiova - Farul: „Am jucat de la egal la egal cu liderul campionatului”

„Sigur că lipsește concentrarea, din moment ce avem mingi simple de fructificat, dar nu reușim să marcăm.

Farul construiește bine, mai ales din zona 1. Am propus să facem marcaj om la om, să nu-i lăsăm să construiască. În mare parte am reușit, dar am avut probleme la finalizare. Nu e prima oară. Și în meciurile trecute a fost așa. Am adus mingea în față, dar ne-a lipsit ceva în ultimii 30 de metri.

Nu suntem fericiți, dar eu spun că astăzi seară echipa nu a arătat rău, ci a jucat cel puțin de la egal la egal cu liderul campionatului. Cu puțină șansă, puteam scoate cel puțin un rezultat de egalitate”, a precizat Drăgan la OrangeSport.

George Ganea, accidentat

Titular, George Ganea a fost schimbat la pauză:

„Ganea s-a accidentat, a simțit ceva pe zona adductorilor și de asta a fost schimbat. Baeten vine după o perioadă de accidentare, nici el nu a fost la 100%. De asta a fost schimbat”, a spus Drăgan.

1 golîn 10 apariții a înscris Ganea la FCU Craiova

A arătat foarte bine Craiova, mi-a plăcut mult. Vor veni și rezultatele. 

- Ion Crăciunescu, fost arbitru, la DigiSport

Se pare că nu putem ieși din pasa asta proastă. Astăzi am jucat alt fotbal decât în ultimele meciuri, dar nu am marcat. Nu știu ce să zic. Suntem dezamăgiți, probabil meritam mai mult. Avem două zile libere, trebuie să ne încărcăm pozitiv. 

- Gabi Iancu, FCU Craiova

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.