Liga 1

Rădoi a antrenat norocul la Craiova » Eurogolul lui Vătăjelu și barele porților aduc 3 puncte din Covasna! Clasamentul ACUM

FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 octombrie 2022

CS Universitatea Craiova s-a impus pe terenul lui Sepsi, scor 1-0. La partida de la Sf. Gheorghe au asistat 3.200 de spectatori.

Sepsi a ieșit prost din derby-urile de play-off cu Farul, CFR Cluj și FCSB, fără vreun punct. Cristiano Bergodi nu avea cum să se simtă confortabil în această postură, așa că a încercat să îl surprindă pe Mirel Rădoi cu doi atacanți veritabili trimiși din primul minut, Safranko și Rondon.

CS Universitatea Craiova, victorie norocoasă la Sepsi

Venezueleanul a fost cel care a ratat primele două mari șanse ale meciului, o lovitură de cap în minutul 8 și un șut parat de Arlauskis în minutul 21.

De partea cealaltă, oltenii lui Rădoi au făcut o prima repriză modestă, ajungând rar în preajma porții lui Niczuly. Ar fi putut să dea lovitură în minutul 44, când Vătăjelu a căzut la marginea careului, după un duel cu Ninaj. A fost nevoie de VAR pentru a hotărî că duelul a avut loc în afara suprafeței de pedeapsă.

Repriza secundă a început cu o nouă rundă a duelului Rondon - Arlauskis. Portarul lituanian a avut câștig de cauză și în minutul 54.

VIDEO CU FAZA. Execuția magnifică a lui Vătăjelu a decis Sepsi - CS Universitatea Craiova

>

Meciul de la Sf. Gheorghe a dovedit că ocaziile chiar se răzbună în fotbal. Universitatea a deschis scorul la prima oportunitate reală, un șut de zile mari expediat de Vătăjelu din afara careului, cu piciorul drept.

Elanul gazdelor a dispărut, Craiova a fragmentat jocul cât a putut și a obținut a treia victorie consecutivă în SuperLigă, ajungând la 27 de puncte. 

Rădoi a avut noroc și în minutul 89, când Safranko a zguduit bara transversală din 6 metri, apoi Tudorie a trimis peste poarta goală. În prelungiri, Achahbar a lovit și el bara.

Clasamentul LIVE din SuperLigă:

FINAL » Sepsi Sf. Gheorghe - CS Universitatea Craiova 0-1

Sepsi - CS Universitatea Craiova, echipele de start

Sepsi: Niczuly - D. Ciobotariu, Ninaj, M. Tamas, A. Dumitrescu - Aganovic, J. Rodriguez - Rondon, G. Matei, M. Ștefănescu - Safranko 
Rezerve: Began - R. Ispas, Bălașa, Francisco Junior, Golofca, Bărbuț, R. Varga, Achahbar, Tudorie
Antrenor: Cristiano Bergodi 

CS Universitatea Craiova: Arlauskis - Papp, Mitrea, Screciu - Hanca, Al. Crețu, Căpățînă, Nistor, Vătăjelu - Rivaldinho, Baiaram 
Rezerve: Lazar - Martic, Găman, Mateiu, Vînă, Ed. Florescu, Cîmpanu, Roguljic, Markovic 
Antrenor: Mirel Rădoi

Stadion: Sepsi Arena, Sf. Gheorghe 
Arbitru: Marian Barbu / Asistenți: Mircea Orbuleț, Marius Badea 
Arbitru VAR: Iulian Dima / Arbitru AVAR: Stelian Slabu

VIDEO Mirel Rădoi: „Îmi doresc ca FCSB și CFR să câștige duelurile din Conference League”

>

Citește și alte știri din SuperLigă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.