Liga 1

Becali, sabotat de un rival de la CFR: „I-a zis lui MM că Bouhenna e cel mai bun fundaș”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 29 October 2022

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a dezvăluit cum a ajuns să îl transfere pe Rachid Bouhenna (29 de ani).

Stoperul algerian, pe care Becali l-a numit „bezmetic”, a ajuns la FCSB în vară, din postura de jucător liber de contract. El jucase ultima dată la CFR.

Becali a dezvăluit că MM Stoica i l-a propus pe Bouhenna după ce s-a sfătuit cu Mario Camora, căpitanul de la CFR și fostul coleg al lui Rachid.

Becali a dezvăluit cum a ajuns Bouhenna la FCSB

„Pe Bouhenna nici nu știu de unde l-am scos. Habar nu aveam cine este, a zis MM: «Hai să-l luăm». Eu nici nu știam cine e Bouhenna, îl confundam cu unul de la UTA, Erico. Eu am întrebat: «Dar Petrescu era prost? De ce l-a dat afară?». 

A zis MM că a vorbit cu fundașul stânga de la CFR, cu Camora, și i-a zis că lui Petrescu nu îi plăcea Bouhenna că pasa prea mult în apărare, nu juca cu minge lungă. Cum adică, bă? Auzi minciuni. I-a zis Camora că e cel mai bun fundaș central alături de care a jucat. Am văzut cât de bun e …”, a declarat Becali la Pro Arena.

Becali: „Mai avem nevoie de un fundaș central”

Becali a anunțat după egalul cu Anderlecht, 2-2, că mai are nevoie de un fundaș central, deoarece va scăpa de Haruț și Bouhenna. 

„Apărarea 100% mai are nevoie de întăriri. Revine Cristea, dar mai avem nevoie de un fundaș central. Haruț va pleca, la fel și Bouhenna”, a declarat Becali la Pro Arena.

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.