Liga 1

Patru titulari de la FCSB, la un galben distanță să rateze derby-ul cu Rapid

Coman și Compagno au împreună 12 goluri marcate în actualul sezon de Liga 1/ FOTO Imago

Articol de Andrei Crăiţoiu, Liviu Manolache  —  sâmbătă, 29 octombrie 2022

FCSB. Patru jucători din lotul lui Dică pot rata derby-ul cu Rapid dacă vor lua „galben” în meciul cu U Cluj.

  • U Cluj - FCSB se joacă luni, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Fără șanse să mai prindă primăvara europeană după 2-2 cu Anderlecht, Nicolae Dică schimbă radical planurile și pornește ofensiva pentru un parcurs fără greșeală în campionat și apropierea cât mai rapidă de podium.

4 titulari de la FCSB, în pericol să rateze meciul cu Rapid

Neînvins din septembrie și cu patru victorii legate în Liga 1, FCSB se pregătește acum de duelul cu U Cluj, o echipă care i-a „furat" două puncte la București, în tur, atunci când monitorul VAR n-a funcționat, iar arbitrul a privat-o pe FCSB de un penalty clar la hențul lui Romario Pires.

Nicolae Dică și jucătorii săi trebuie însă să fie atenți la un aspect: cartonașele galbene, capitol la care s-au remarcat, în sens negativ, în ultimele dueluri, cu Sepsi și UTA, când câte trei jucători au fost avertizați.

Nu mai puțin de patru jucători sunt în pericol să rateze derby-ul cu Rapid, de etapa viitoare. Și nu sunt jucători oarecare, ci titulari, cu care Dică e gata să atace meciul contra giuleștenilor.

Valentin Crețu, Risto Radunovici, Florinel Coman și Andrea Compagno, toți anunțați titulari și în meciul de luni seară, de pe Cluj Arena, contra "Șepcilor roșii", au trei avertismente încasate, iar în cazul în care vor fi avertizați vor vedea derby-ul contra giuleștenilor din tribună. 

Cum poate arăta FCSB cu U Cluj: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovici - Cordea, Olaru, Edjouma, Fl. Coman - Compagno, Omrani

Anderlecht - FCSB 2-2 / Risto Radunovic: „Rezultatul e echitabil, dar am vrut să câștigăm”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.