Liga 2

Viitorul Tg. Jiu - CSA Steaua 4-3 » Gorjenii au „răsturnat” tabela, dar CSA rămâne lider în Liga 2

Viitorul Tg. Jiu - CSA Steaua, în Liga 2 // foto: captură DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 octombrie 2022

Viitorul Pandurii Tg. Jiu a învins-o pe CSA Steaua pe teren propriu în etapa 12 din Liga 2, scor 4-3, după ce a fost condusă de „militari”, 0-2.

La Târgu Jiu s-a jucat cel mai spectaculos meci al etapei 12 din Liga 2. CSA Steaua, liderul campionatului, a deschis scorul prin Bogdan Chipirliu după numai 11 minute. Golgheterul ligii secunde a punctat simplu, din apropierea porții. Tot el a făcut 2-0 în minutul 44, din penalty.

La doar un minut distanță, gazdele au redus din diferență prin Adrian Stoian, cu o lovitură de cap de la aproximativ 7 metri de poartă. Steaua a intrat în avantaj la cabine, dar totul avea să fie dat peste cap în a doua parte.

Viitorul Tg. Jiu a întors scorul cu CSA Steaua în a doua repriză

În minutul 50, Dragu a egalat la 2, după ce a deviat șutul lui Țegle. Dincă, portarul de 18 ani al Stelei, a fost pe direcția balonului, dar nu l-a putut respinge.

Dodoi i-a adus pe gorjeni în avantaj în minutul 72, iar Alexandru Dulca a făcut 4-2 pentru gazde în minutul 84, după o incursiune în careul „militarilor”. Golul lui Atanas Trică din minutul 88 nu a mai contat la împărțirea punctelor.

Cu cele 3 puncte obținute astăzi, echipa antrenată de Florin Stîngă a urcat pe locul 12 în Liga 2 și a întrerupt o serie de 4 eșecuri consecutive. Steaua rămâne lider, cu 26 de puncte, unul peste Unirea Dej, care a remizat cu Concordia într-un meci jucat la aceeași oră.

FINAL » Viitorul Tg. Jiu - CSA Steaua 4-3

  • Echipa de start a Viitorului: Krupenschi - Dănescu, Stoian, Rogac, Băican - Brînzan, Țegle, Toma, Rasdan - Dodoi, Dragu
  • Echipa de start a Stelei: Dincă - Drăghici, Sabău, Ilie, Corbu - Popa, Balgiu, Șt. Pacionel, Sima - Chipirliu, Chunchukov

Mai multe știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.