Liga 1

Tavi Popescu, „tăvălit” de un fost mare internațional: „Nu mai joacă fotbal în acest moment. Să discute cineva cu el”

Octavian Popescu/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 octombrie 2022

Adrian Ilie (48 de ani), fostul mare atacant al României, i-a făcut o caracterizare lui Octavian Popescu (19 ani), mijlocașul stânga de la FCSB.

Ilie consideră că „Tavi Popescu nu mai joacă fotbal în acest moment”. Fostul atacant al Stelei și Valenciei a analizat prestațiile „decarului” de la FCSB și a remarcat lipsa de încredere din jocul său.

Adrian Ilie: „Tavi Popescu nu mai joacă fotbal în acest moment”

„După părerea mea, nu este într-o scădere de formă, cred că nu mai joacă fotbal în acest moment. Ar trebui să discute cineva de la club cu el, pentru că talent se vede că are, dar trebuie să-l echilibreze cumva… Cu muncă și tactică…

Faci o fază în careu, o pierzi și nu faci defensiv nimic. L-am urmărit cu atenție la câteva meciuri, și la echipă națională atunci când a jucat, și nu este normal ca un fotbalist așa de tânăr să aibă o atitudine defensivă, mai ales că joacă în atac. 

Când primește mingea, face o preluare în lateral, nu în față cum ar fi normal. Înseamnă că nu mai are încredere în el.

Și dacă în timpul meciului îi iese un dribling, începe să-l repete și pe al doilea, iar dacă nu i-a ieșit o ia de la capăt în aceeași linie. E din ce în ce mai mare lipsa de încredere. Dacă în România ai probleme, ce faci la alt nivel?”, a declarat Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

0 goluriare Tavi Popescu în acest sezon

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.