Liga 1

„Pariul” lui Ciobotariu, după eșecul cu Petrolul: „E un lucru pozitiv pe care vi-l spun, e un copil de mare viitor”

+11 Foto
Andreș, în duel cu Mario Bratu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 octombrie 2022

Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul celor de la FC Voluntari, crede că formația lui ar fi meritat să obțină mai mult din disputa pierdută contra Petrolului, scor 0-1.

Liviu Ciobotariu, după FC Voluntari - Petrolul 0-1

„Am avut o posesie bună, progresivă astăzi. Ne-am creat foarte multe ocazii de a marca. Aici este dezamăgirea mea, că nu am reușit să marcăm. În prima repriză am avut trei-patru situații clare. 

Trebuie să lucrăm mai mult la faza de finalizare. Sunt îngrijorat pentru această situație. Statistica arată că avem o problemă în ofensivă. Nici sezonul trecut nu am marcat, dar aveam o stabilitate defensivă.

Din nou, am făcut o greșeală și am primit gol. Am presat și în a doua repriză, am controlat jocul. Poate ăsta este lucrul pozitiv. 

Mai am un lucru pozitiv pe care vreau să vi-l spun, prestația lui Andreș, e un copil de mare viitor, a jucat foarte bine astăzi”, a spus Liviu Ciobotariu la Orange Sport. 

Vlad Andreș este un fundaș central în vârstă de 22 de ani, înalt, 1,93 metri. A fost doar a doua apariție pentru el în acest campionat, prima ca titular.

Andreș, în duel cu Mario Bratu

VIDEO. Takayuki Seto explică secretul victoriei de la Voluntari

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.