Campionate

Messi și Neymar au făcut show la PSG, într-un supermeci cu 7 goluri!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 octombrie 2022

Leo Messi, Neymar și Mbappe au strălucit din nou la PSG, în victoria de azi cu Troyes, scor 4-3 în runda #13 din Ligue 1.

Oaspeții au deschis rapid scorul ('3), dar Parisul avea să egaleze până la pauză, datorită unui assist inventat de Neymar pentru Soler ('24). Troyes s-a încăpățânat să producă o surpriză de proporții și a mai preluat o dată conducerea, în debutul părții secunde, execuție excelentă din întoarcere semnată de Mama Balde ('52). 

PSG, thriller cu happy end în Franța

3 minute mai târziu, Messi a egalat la 2 după un șut formidabil de la aproximativ 25 de metri! Parisul a intrat în premieră în avantaj grație unei combinații senzaționale Messi-Neymar. Argentinianul a izbutit o pasă fabuloasă din cercul de la centrul terenului, care l-a lăsat pe brazilian singur cu Gallon ('62). 

Până ca Mbappe să facă 4-2 din penalty ('77), Neymar a produs una dintre cele mai spectaculoase faze din acest an, distrându-se cu 5 adversari în preajma careului advers. Tabela a închis-o Palaversa, în urma unui corner ('88).

PSG e lider în Franța, are 5 puncte avans față de Lens, ocupanta locului secund, în timp ce Troyes ocupă poziția a 11-a.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.