Liga 1

A analizat situația lui Bergodi, după 4 înfrângeri consecutive în SuperLiga: „Cam multe meciuri pierdute, dar nu pleacă”

foto: Bogdan Bălaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 October 2022

Florin Răducioiu nu crede că antrenorul lui Sepsi, Cristiano Bergodi, va fi dat afară, deși are 4 înfrângeri consecutive. Ultimul eșec s-a înregistrat în fața Universității Craiova, scor 0-1.

Răducioiu scoate în evidență trofeele obținute de Bergodi pe banca lui Sepsi. Covăsnenii au câștigat Cupa și Supercupa României în 2022, primele trofee din istoria clubului.

Florin Răducioiu: „Nu cred că Bergodi pleacă”

„Nu cred că este în pericol. Să recunoaștem munca lui deosebită de când e la Sepsi. A câștigat acele două trofee, nesperat. Nimeni nu că va reuși să câștige Cupa și Supercupa României.

Mai are timp să redreseze echipa, nu cred că se pune problema să îl dea afară. Este o perioadă în care nu le iese nimic. Fotbalul se joacă pe goluri, dacă nu marchezi și nu iei puncte, lucrurile se complică.

Ei au pretenții să intre în play-off. Cam multe meciuri pierdute, dar echipa nu joacă rău. E imprecisă, trebuie să marcheze. Ei mereu încep meciul de la 0-1. Din cauza ghinionului sau a incapacității se a reacționa nu reușesc să egaleze. Nici măcar prin faze fixe sau execuții deosebite.

Nu joacă rău, dar pierde, e ceva acolo. Pot vorbi de un blocaj psihic, echipa poate intră cu teamă”, a declarat Florin Răducioiu la „Fotbal Show”.

Superliga. Sepsi - CSU Cariova. Bogdan Vătăjelu înscrie un gol de poveste

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.