Campionate

Gerard Pique, luat pe nepregătite de Xavi la meciul cu Valencia » Imaginile de pe banca de rezerve i-au înfuriat pe fani! Busquets a intervenit

Sergio Busquets îi desface nodul de la gheata lui Pique, la meciul Valencia - Barcelona/ foto: captură Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 octombrie 2022

Gerard Pique (36 de ani), fundașul Barcelonei, a fost rezervă cu Valencia (1-0), dar a fost introdus în locul lui Jules Kounde în repriza a doua.

Pique a fost total luat pe nepregătite de Xavi, atunci când a fost anunțat că va intra. Kounde s-a accidentat în minutul 72, iar singurul stoper disponibil să intre era Pique. Gerard era însă total nepregătit. Având șireturile înnodate la ghetele pe care trebuia să le încalțe și nu-și găsea apărătorile.

Alături de Pique pe bancă se afla Busquets. Când a văzut cât de nepregătit era fundașul, Sergio l-a ajutat cu ghetele. Imaginile au devenit virale, Pique fiind aspru criticat de microbiști pentru lipsa de profesionalism. 

Pique, total nepregătit înainte de a intra pe teren, la meciul Valencia - Barcelona

Barcelona a pierdut doi fundași centrali cu Valencia

Jules Kounde nu a fost singurul fundaș accidentat al Barcelonei cu Valencia. Xavi l-a pierdut pe Eric Garcia în prima repriză, el fiind înlocuit cu Marcos Alonso, apărător stânga la bază.

Cum în partea dreaptă a apărării se afla Balde, Barcelona a terminat meciul cu 3 fundași stânga pe teren: Alonso, Alba și Balde. 

VIDEO. Rezumat Valencia - Barcelona 0-1

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.