Liga 1

Laszlo Dioszegi a reacționat după a patra înfrângere a lui Sepsi: „Aș fi ipocrit să spun asta” + Pe cine dă vina pentru eșecuri

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 octombrie 2022

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, dă vina pe jucători după înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 0-1.

Echipa pregătită de Bergodi a avut numeroase ocazii împotriva oltenilor, dar intervențiile lui Arlauskis și șuturile în bară au păstrat poarta Craiovei intactă. Dioszegi nu îl consideră pe italian vinovat pentru cele 4 înfrângeri la rând din SuperLiga.

Dioszegi, după Sepsi - Craiova 0-1: „Nu e vina lui Bergodi, e vina jucătorilor”

„Mă bucur că un antrenor ca Rădoi zice că nu au meritat victoria. Ne-a ocolit șansa, deja e a patra partidă în care pierdem. Nu am reușit să împingem mingea de la 2-3 metri. Nu am ce să îi repoșez lui Bergodi. Am fost peste și fizic, ei au avut doar un șut pe poartă. 

Ne-am îndepărtat destul de mult de play-off. Aș fi ipocrit asă spun că antrenorul ar fi de vină. În toate cele 4 meciuri am dominat. Antrenorul nu poate să dea gol, el îi pregătește să ajungă în fața porții. Dacă nu e continuitate, nu avem la ce să ne așteptăm. 

Dacă am aduce un alt antrenor, poate am avea rezultate pe moment, apoi am cădea în prăpastie. Bergodi nu e de vină. Noi am dominat Farul, FCSB, Craiova. Am făcut portari mari din Târnovanu și Arlauskis.

E vina atacanților, a jucătorilor, nu a lui Bergodi. Ei trebuie să bage mingea în poartă. Noi avem 3 atacanți buni (n.r. - Rondon, Tudorie și Safranko), dar nu au prins gustul golului cum ar trebui”, a declarat Laszlo Dioszegi, la Pro Arena.

Dioszegi: „5 locuri de play-off sunt ocupate” 

El a vorbit și despre șansele ca echipa sa să prindă play-off-ul. Dioszegi consideră că deja se cunosc primele 5 echipe care se vor califica: Farul, Rapid, CFR CLuj, CSU Craiova și FCSB.

„5 locuri de play-off sunt ocupate. Asta e părerea mea, cele 5 echipe au luat deja un avans considerabil, nu cred că se încurcă. Mai sunt Hermannstadt, Petrolul, UTA, care nu a depus armele. Și noi mai avem șanse, chiar dacă puține. Noi jucăm până la ultima suflare”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit sursei menționate.

Superliga. Sepsi - CSU Craiova. Bogdan Vătăjelu deschide scorul printr-un gol de poveste

>

Citește și alte știri din SuperLiga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.