Stiri extrasport

Acuzată că se folosește de faima lui, verișoara lui Iker Casillas a postat o imagine-surpriză

Alba Casillas, Foto: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 octombrie 2022

Alba Casillas (29 de ani), verișoara lui Iker Casillas, adoră să fie în lumina reflectoarelor. Ea a atras atenția cu cea mai recentă imagine postată pe rețelele de socializare, în care apare chiar alături de fostul portar spaniol.

Tânara a postat la Instastory o fotografie alături de „San Iker”, în care amândoi sunt zâmbitori și privesc spre aparatul de fotografiat. „Cu tiktoker-ul”, a scris ea în dreptul imaginii. Iker are peste 3,1 milioane de urmăritori pe platforma TikTok.

Alba și Iker Casillas, Foto: Instagram

Iker Casillas s-a pozat alături de verișoara sa

Fostul portar al Spaniei nu a publicat nimic despre această întâlnire. Cu toate acestea, este clar că cei doi au o relație cel puțin cordială.

Alba Casillas a devenit celebră după ce a participat la emisiunea „Mujeres y Hombres y Viceversa”. Acum se bucură de o atenție din ce în ce mai mare și este o vedetă a reality-show-urilor din Spania.

+47 Foto
Alba Casillas

Ruptură în familia Casillas

Deși a ales întotdeauna să nu vorbească despre relația de rudenie pe care o are cu Casillas, Alba a ajuns la cuțite cu familia lui Iker, aceștia considerând că ea se folosește de faima fostului portar de la Real Madrid pentru a se promova.

Verișoara lui Iker postează frecvent poze sexy pe rețelele de socializare și a ajuns să fie aibă peste 380.000 de urmăritori pe Instagram datorită aparițiilor sale la TV.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.