Liga 1

Șeful PSD confirmă spusele lui Gigi Becali și recunoaște că o vrea pe FCSB în Ghencea: „Mă implic! E momentul ca această situație aberantă să înceteze!”

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, susține public că se va implica pentru ca FCSB să poată juca din nou în Ghencea!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 October 2022

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, susține public că se va implica pentru ca FCSB să poată juca din nou în Ghencea!

Mihai Tudose, tot din PSD, are șanse mari să devină ministrul Aparării Naționale, în locul lui Vasile Dîncu, cel care a demisionat recent. În mandatul lui Dîncu, FCSB a avut interzis în Ghencea, dar Tudose a spus recent că „Steaua adevărată este FCSB”.

Marcel Ciolacu: „E momentul ca FCSB să joace în Ghencea”

„Un bărbat m-a întrebat dacă am vreo explicație pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu știu de ce, situația fiind mai presus de puterea mea de înțelegere.

Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei.

Cred că într-o țară în care fotbalul a ajuns să trăiască din amintiri este momentul ca această situație aberantă să înceteze! E aberant ca FCSB și Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranță, atât suporterii, cât și fotbalul românesc!”, a spus Ciolacu, potrivit ProSport.

Nu sunt prieten cu Gigi Becali, dimpotrivă, avem principii de viață și crezuri politice diferite – să nu uităm că domnia sa a fost acum câțiva ani demnitar PRM. Dar aici nu e vorba de politică, ci de normalitate și decență. De aceea, i-am spus acum câteva zile lui Gigi Becali că mă voi implica pentru ca, într-un interval rezonabil de timp, suporterii să poată merge în Ghencea, atât la meciurile din prima ligă ale FCSB, cât și la cele ale Stelei, în divizia secundă.

Dacă două echipe uriașe, precum Milan și Inter, pot împărți același stadion, bănuiesc că vom reuși să facem și în România ca, până la urmă, rațiunea să învingă.

- Marcel Ciolacu, președinte PSD

Gigi Becali: „Marcel Ciolacu mi-a promis că vom juca în Ghencea”

„Eu am fost la Patriarhie, a fost și președintele PSD-ului. L-am salutat și a zis: «Domnule Becali, avem obligația să rezolvăm problema Stelei. Vă promit și mă țin de cuvânt, iar FCSB va juca în Ghencea». Eu am încredere în Ciolacu, nu se compară cu ceilalți care au fost înainte. 

E un om cuminte. Aici vorbim de Ciolacu, un om care nu e ahtiat după putere. A zis: «Domne', mă țin de cuvânt». Probabil va fi Tudose ministru la Armată. Ușor, ușor vom câștiga și în instanță, vin și miniștri buni. 

Dacă jucăm în Ghencea, o să merg o dată, de două ori pe stadion. Așa ca remember, amintiri, să îmi amintesc de lucrurile frumoase făcute acolo. «Avem obligația și vom rezolva. Domnule Becali, promit și mă țin de cuvânt». Așa mi-a zis Ciolacu. Nu promite dacă nu face, e un om cuminte”, a declarat Gigi Becali vineri, la Pro Arena.

Risto Radunovic, după Anderlecht - FCSB 2-2: „Rezultatul e echitabil, dar am vrut să câștigăm”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.