Liga 1

Sorin Cârțu îi răspunde lui Gigi Becali: „Nu e vreun specialist, chiar dacă el crede asta”

Sorin Cârțu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 octombrie 2022

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, i-a răspuns lui Gigi Becali, patronul de la FCSB. Vineri, latifundiarul a vorbit despre lupta la titlu și i-a exclus pe olteni.

„Noi ne vom bate la titlu cu CFR, spre final. În rest, nu vorbesc. Farul e extraordinară, Rapid e foarte bună, Craiova la fel, dar noi ne batem cu CFR. Cel puțin, eu așa îmi doresc”, declara Becali la Pro Arena.

Acum, Sorin Cârțu a avut un răspuns incisiv. „Nu ne interesează ce gândește Becali. Nu e vreun specialist al fotbalului, chiar dacă el crede. Nu e vreun analist, e un patron de club. Își face treaba cum crede el. Nu mă interesează pe mine”, a spus președintele lui CSU Craiova, potrivit sursei menționate. 

Sorin Cârțu: „Am suferit mult cu Sepsi”

Sorin Cârțu a analizat meciul cu Sepsi, câștigat de Universitatea Craiova cu 1-0: „Am trecut de un meci de care ne temeam. Știm puterea lor pe teren propriu. Sepsi e o echipă bună, cred că ne vom mai întâlni de două ori, mă gândesc la play-off. Cine se duce acolo are meciuri grele. Și noi am suferit mult pentru aceste puncte. 

Au fost niște situații foarte bune ale lor. Sigur, unele facilitate și de noi. Unele ocazii puteau fi evitate. Când a repins Căpățînă mingea și a ajuns la Rondon, apoi pasa greșită a lui Mitrea. A fost prea lejer, se putea evita lejer faza la care a ratat Rondon. Golul a fost frumos, m-a mirat execuția lui Vătăjelu”.

Sorin Cârțu, despre lupta la titlu: „CFR e greu de combătut”

Cârțu a vorbit și despre lupta la titlu și consideră că CFR e favorită. El o vede cu șanse și pe Rapid, datorită susținerii fanilor de la meciurile din Giulești.

„CFR e echipă puternică, e greu de combătut. Rapid e puternică pe teren propriu, cu susținere publicului, atmosfera pentru ei e senzațională. Sigur, uneori te poate copleși, dar ei s-au obișnuit”, a mai declarat Cârțu.

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.