Liga 1

Alarma stadionului l-a întrerupt pe Poenaru chiar înainte să vorbească despre demisie: „Așa e în România!”

+20 Foto
FC Argeș, la debutul lui Marius Croitoru pe banca tehnică, s-a impus în deplasarea cu UTA, scor 1-0. Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul arădenilor, a transmis că va purta o discuție decisivă cu oamenii din conducere.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 October 2022

FC Argeș, la debutul lui Marius Croitoru pe banca tehnică, s-a impus în deplasarea cu UTA, scor 1-0. Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul arădenilor, a transmis că va purta o discuție decisivă cu oamenii din conducere. 

Interviul acordat de Ilie Poenaru imediat după eșecul cu FC Argeș a fost întrerupt timp de câteva zeci de secunde din cauza unei alarme declanșante la arena „Francisc Neuman”.

Ilie Poenaru, după UTA - FC Argeș 0-1

„Ați văzut fotbalul în care adversarul nu are nicio ocazie și câștigă 1-0? Așa a fost și în această seară! A fost o lipsă de comunicare, a marcat Garita și ăsta a fost meciul. Piteștenii nu au mai contat din acel moment. 

Am pus presiune foarte mare, i-am dominat total în partea secundă. Dar aici e diferența. Când ai 4-5 ocazii clare, dar nu marchezi, nu poți antrena ratările. Nu poți face mai mult. 

Cred că am avut și un penalty la Latovlevici. Nu știu dacă e bine că avem sau nu VAR-ul ăsta. Suntem supărați, dezamăgiți. Este o situație grea prin care trecem. Le-am spus-o și băieților. 

Acum trebuie să se vadă caracterele. Trebuie să acceptăm, să mulțumim publicului care încurajează echipa. Cred că ăsta este singurul lucru bun care se întâmplă. Jucăm, dar nu marcăm!”, a spus Ilie Poenaru la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport, înainte ca o alarmă să întrerupă dialogul. 

Ilie Poenaru se gândește la demisie: „O să discut cu conducerea”

Revenit după câteva minute, Poenaru a fost întrebat dacă ia în calcul să demisioneze, așa cum fanii arădeni i-au cerut pe durata meciului. 

„O să am o discuție cu cei din conducere, e normal. Avem un target din aceste 3 meciuri până la întrerupere. E normal, lumea își dorește foarte mult. Dar să nu se uite că într-un timp destul de scurt am schimbat o echipă întreagă. Nu este atât de ușor. 

Nu vreau să caut alibiuri, dar nu e ușor să schimbi sistemul. O echipă nu se poate construi în 5-6 luni de zile. Prin anumite conjucturi s-ar putea să îți iasă, dar lucrurile nu durează. În România nu mai există răbdare, de asta și avem probleme. E cel mai ușor să schimbi antrenorul, ce să facem...”, a concluzionat Poenaru.

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.