Liga 1

Marius Croitoru și-a luat tare jucătorii de la primul meci: „Eu nu am nevoie de așa ceva! Drumurile noastre se vor despărți”

+20 Foto
FOTO: Alexandra Fechete

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 octombrie 2022

FC Argeș, la debutul lui Marius Croitoru pe banca tehnică, s-a impus în deplasarea cu UTA, scor 1-0. În ciuda victoriei, Marius Croitoru (42 de ani) și-a avertizat jucătorii că nu pot continua cu aceeași atitudine. 

Marius Croitoru a câștigat primul pe banca lui FC Argeș, dar are multe motive de nemulțumire. A dat de înțeles că lotul va suferi modificări importante în următoarea perioadă de mercato. 

Marius Croitoru, avertisment după UTA - FC Argeș 0-1

„Eu un debut perfect din punct de vedere al rezultatului, într-un moment oportun. Dar au fost probleme mari, e clar. Nu sunt de acord cu atitudinea unor jucători, dar am timp să remediez. Le-am explicat clar după meci.

Din păcate pentru unii, dacă vor avea aceeași atitudine, drumul nostru se va despărți. Eu am nevoie de jucători care dau totul la antrenamente și totul din primul până în ultimul minut al meciurilor.

Sunt și astfel de partide, pe care le câștigi suferind. Importanța punctelor și momentul este important. Dar nu putem emite pretenții cu un astfel de joc.

Nici nu ai ce obiectiv să îți propui, doar play-off-ul. Ce să pui, evitarea retrogradării? Nu ai alte variante de a alege, doar play-off sau retrogradare. Câștigi două meciuri, ești sus. Le pierzi, ești la retrogradare. Performanța de anul trecut de obligă. E normal să îți dorești cel puțin același lucru”, a spus Marius Croitoru la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.