Liga 1

Ciprian Deac, confuz după erorile de arbitraj din Rapid - CFR Cluj 2-1: „Eu nu mai înțeleg când e fault, când e henț!”

+20 Foto
Rapid a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 2-1. Ciprian Deac (36 de ani), mijlocașul campioanei, admite că erorile arbitrajului video îl depășesc.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 octombrie 2022

Rapid a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 2-1. Ciprian Deac (36 de ani), mijlocașul campioanei, admite că erorile VAR îl depășesc. 

Rapid a primit două penalty-uri nemeritate în derby-ul cu CFR Cluj, conform verdictelor lui Ion Crăciunescu. Ciprian Deac nu a acuzat direct prestația lui Cătălin Popa, spune că subtilitățile regulamentului îl depășesc. 

Ciprian Deac, după Rapid - CFR Cluj 2-1: „Eu nu mai înțeleg când e fault!”

„Supărare mare, am pierdut două meciuri la rând. Nu avem timp să ne plângem. Cred că dumneavoastră știți cel mai bine. Cert e că până la acel penalty n-au intrat în careul nostrul. După acel penalty s-a schimbat jocul, au prins încredere și au venit mai sus. Burcă spunea că a fost fault în atac la al doilea penalty. 

Toată lumea spunea că dacă avem VAR se vor elimina foarte multe erori. Mai sunt și cred că vor mai fi. Eu unul nu înțeleg regulamentul. Se schimbă de la un meci la altul. Eu nu mai înțeleg când mai e fault, când mai e henț”, a spus Ciprian Deac, la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

VIDEO. Atmosferă senzațională la Rapid - CFR Cluj 

Citește și alte știri din SuperLigă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.