Liga 1

Andrei Burcă, scandal la vestiare după Rapid - CFR Cluj » Reacția lui Petrescu: „E frustrat, eu îl înțeleg!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 octombrie 2022

Rapid a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 2-1. Andrei Burcă (29 de ani), fundașul campioanei, a făcut scandal la vestiare și a refuzat să vină la interviurile de după meci. 

Andrei Burcă a fost implicat în faza care a decis derby-ul dintre Rapid și CFR Cluj: un penalty inexistent acordat giuleștenilor. În minutul 69, fundașul clujean s-a luptat cu Dugandzic pentru balon la 6 metri de poartă. A fost o tragere reciprocă, dar arbitrul Cătălin Popa a dictat lovitură de pedeapsă.

Burcă a protestat vehement imediat, a cerut ca faza să fie analizată de VAR. Fără succes! Ovidiu Hațegan a păstrat decizia din teren. Internaționalul campioanei a continuat conflictul la vestiare. 

Andrei Burcă, scandal după Rapid - CFR Cluj 2-1 

Ovidiu Ionescu, reporterul Orange Sport, a semnalat că Andrei Burcă a refuzat să vină la interviuri și că a țipat furios în drumul spre vestiare. 

Dan Petrescu a comentat situația, în direct la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport: „Burcă e foarte frustrat. Sunt convins că dacă se liniștește o să vină la declarații. Eu îl înțeleg. A venit după o accidentare, avea mâna bandajată. Nu aveam cum să faulteze cu ea”.

>

Burcă nu a dorit să discute nici la zona mixtă. A argumentat că este nervos și că „nu vrea să spună vreo prostie”.

Citește și alte știri din SuperLigă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.