Liga 1

Cristian Săpunaru, sarcastic despre arbitrajul din Rapid - CFR Cluj: „N-a fost penalty? E vătămare corporală, i-a dat 2 pumni în cap! Să dăm și noi, dacă ăla nu e penalty”

+20 Foto
Cristi Săpunaru (38 de ani), căpitanul Rapidului, a vorbit despre victoria giuleștenilor din derby-ul cu CFR Cluj, scor 2-1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 octombrie 2022

Cristi Săpunaru (38 de ani), căpitanul Rapidului, a vorbit despre victoria giuleștenilor din derby-ul cu CFR Cluj, scor 2-1, și s-a enervat când a auzit că ardelenii au contestat arbitrajul.

Golul de 2-1 al „vișiniilor” a venit însă dintr-un penalty acordat pentru un fault inexistent la Marko Dugandzic, care a și marcat golul decisiv.

„La primul penalty, ca să fac o glumă, e vătămare corporală, îi dă doi pumni în cap. E penalty clar. N-am văzut reluări, am fost acolo, aproape. O să dăm și noi cu pumnii atunci, o să călcăm cu picioarele și să nu se dea penalty (nr. zâmbind sarcastic). N-am văzut reluările de al doilea penalty”, a spus Cristian Săpunaru la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Cristian Săpunaru, după Rapid - CFR Cluj 2-1: „La golul lor, eu am pierdut omul din marcaj”

„Am înfruntat campioana ultimilor cinci ani. CFR e o echipă puternică, experimentată. La golul lor, eu am pierdut omul din marcaj. Îmi fac mea culpa, eu am greșit”, a fost analiza lui Cristian Săpunaru.

VIDEO. Xian Emmers, după victoria din derby-ul Rapid - CFR Cluj 

>

Citește și alte știri din SuperLigă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.