Liga 1

Marko Dugandzic explică faza celui de-al doilea penalty din Rapid - CFR Cluj: „Am simțit contact și am căzut”

+20 Foto
Marko Dugandzic, în duel cu Andrei Burcă // FOTO: Cristi Preda

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Monday, 31 October 2022

Atacantul croat Marko Dugandzic (28 de ani) a vorbit la finalul meciului Rapid - CFR Cluj 2-1 despre penalty-ul pe care l-a obținut și pe care l-a transformat în minutul 72.

Rapid s-a impus în fața lui CFR Cluj din două penalty-uri acordate greșit de centralul Cătălin Popa.

După meci, Duganzdic, venit la Rapid de la CFR Cluj a vorbit despre faza penalty-ului din minutul 72, când a căzut după ce s-a ținut reciproc cu Andrei Burcă, fundașul clujenilor.

VIDEO Marko Dugandzic: „Am simțit contact și am căzut”

>

„A fost un meci special pentru că am jucat împotriva fostei echipe la care am fost 7 luni și împotriva prietenilor. A fost special pentru mine și am fost și mai motivat. Sunt foarte fericit pentru că am câștigat și pentru că a marcat.

Nu am văzut faza penalty-ului. Am simțit contact și am căzut. Am oprit mingea și am vrut să mă duc spre poartă. Am simțit contact și am căzut. Arbitrul și cei din camera VAR au decis că e penalty.

Eu nu am văzut reluarea, dar e greu pentru un fundaș să recunoască că a făcut penalty. Dar nu vreau să comentez arbitrajul. Avem VAR. Dacă au zis că e penalty, înseamnă că e penalty.

Am vrut să execut eu. Scuffet mă cunoaște și am încercat să bat diferit. Dacă eram pe teren, tot eu îl executam și pe primul”, a spus Marko Dugandzic.

Penalty inventat în repriza secundă din Rapid - CFR Cluj

Rapid a primit un penalty gratuit în minutul 69, la 1-1. Marko Dugandzic s-a luptat pentru balon cu Andrei Burcă la 6 metri de poartă, pentru o minge centrată de Onea, apoi s-a prăbușit la pământ.

Cătălin Popa a arătat penalty, iar decizia sa a fost aprobată de Ovidiu Hațegan, arbitrul din camera VAR.

N-aș fi dat penalty niciodată pentru așa ceva! După părerea mea sunt doi jucători într-un contact, dar nu mi se par niște lucruri evidente. La penalty trebuie să fie lucruri clare. Nu dădeam niciodată! 

- Ion Crăciunescu la „Fotbal Club”, la DigiSport

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.