Stranieri

Tătărușanu, „urecheat” în Italia după înfrângerea Milanului: „Putea face mai mult”

Ciprian Tătărușanu/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 31 October 2022

Ciprian Tătărușanu (36 de ani), portarul de la AC Milan, a fost criticat după înfrângerea cu Torino, scor 1-2, în etapa #12 din Serie A.

Portarul român a fost notat cu 5 de publicația tuttomercato.web. „Nu a dat impresia că ar putea interveni salvator. Putea face mai mult la ambele goluri primite, mai ales la al doilea”

Gazetta dello Sport nu îl consideră vinovat pe Tătărușanu: „Gândul te duce automat într-acolo: «Maignan la mingea aia....». Da, dar golurile nu sunt vina lui Tătărușanu. În debut, atent în două situații, la Pellegri și la Schuurs”.

„Plasat bine la șutul lui Pellegri, de la câțiva pași. L-a neutralizat pe Schuurs. N-a avut reacție la diagonala lui Miranciuk”, notează și Corriere della Sera.

VIDEO. Rezumat Torino - Milan 2-1

După 36 de minute pe terenul lui Torino, AC Milan era condusă cu 0-2. Djidji a deschis scorul cu o lovitură de cap bine plasată. Tătărușanu a vrut inițial să iasă pe centrare, dar s-a răzgândit și a încercat să se replieze.

Al doilea gol a fost înscris de Miranchuk, cu un șut la colțul lung, cu piciorul stâng. Tătărușanu a plonjat, dar nu a reușit să ajungă la mingea trimisă de ucrainean. Milan a alergat după egalare, dar tot Torino a fost mai periculoasă. Buongiorno a fost aproape de 3-0, dar a trimis cu capul peste poartă, la o nouă ieșire ezitantă pe centrare a lui Tătărușanu.

Milan a redus din diferență în minutul 66, după o eroare gravă în apărare torinezilor. Messias a profitat și a trimis mingea în poarta goală. Milan nu a reușit să egaleze pe final și a pierdut teren în fața lui Napoli.

Napolitanii sunt lideri în Serie A și au 6 puncte în fața Milanului. Atalanta este pe locul doi, la 5 de Napoli.

Clasamentul din Serie A

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.