Liga 1

Florin Răducioiu, după al doilea penalty primit de Rapid în meciul cu CFR Cluj: „Îmi vine să râd de cădere, eu nu am scos niciodată un astfel de penalty”

Florin Răducioiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 31 October 2022

Florin Răducioiu (52 de ani), component al „Generației de Aur”, a analizat faza celui de-al doilea penalty primit de Rapid în meciul cu campioana CFR Cluj. Trupa lui Dan Petrescu a pierdut în Giulești, scor 1-2, în runda cu numărul 16 din SuperLigă. 

Fostul mare internațional consideră că faza loviturii de pedeapsă obținută de atacantul Rapidului, Marko Dugandzic, este una controversată, iar centralul confruntării, Cătălin Popa, ar fi trebuit să fie ajutat de arbitrii din camera VAR în luarea unei decizii. 

Florin Răducioiu: „E un 11 metri inexistent!”

„Am văzut faza, cei doi se ţin, dar mai mult ţine Dzuganzic. Faza e controversată şi, pe scurt, ca să nu mai lungim, e un 11 metri inexistent! 

Sunt atâtea contacte în meciurile de fotbal, încât nu poţi să dai 11 metri. E inadmisibil, o decizie surprinzătoare a arbitrului, dar nici din camera VAR nu i-a zis nimeni să vadă faza. 

E omenesc să greşim, dar nu poţi să faci aşa ceva într-un meci atât de important. Îmi vine să râd de cădere, eu nu am scos niciodată un astfel de penalty”, a declarat Florin Răducioiu, la Prima Sport

VIDEO. Rapid - CFR Cluj 2-1 / Marko Dugandzic: „Am simțit contact și am căzut” + Prefațează derby-ul cu FCSB

>

Citește și alte articole: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.