Liga 1

Ce s-a auzit din vestiarul lui CFR Cluj, în timp ce Xian Emmers dădea declarații + Cum a răspuns rapidistul după ce i s-a tradus

foto: Cristi Preda/GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 octombrie 2022

Rapid s-a impus, pe teren propriu, scor 2-1, în fața lui CFR Cluj, în runda cu numărul 16 din SuperLigă. Partida din Giulești a fost influențată de câteva erori de arbitraj. 

În minutul 70, Andrei Burcă l-a faultat în careu pe atacantul croat al gazdelor, Marko Dugandzic, iar centralul Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 metri pentru formația condusă de Adrian Mutu, decizie controversată

La finalul partidei, Xian Emmers (23 de ani), mijlocașul belgian al Rapidului, a vorbit la flash-interview despre partida câștigată de formația de lângă Podul Grant în fața campioanei României. 

În timp ce fotbalistul crescut de Inter Milano vorbea, iar jurnalistul Costin Ștucan traducea din engleză în română dialogul dintre belgian și reporter, în direct la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport, pe transmisie s-a auzit cum fundașul clujenilor, Andrei Burcă (29 de ani), își striga nemulțumirea la adresa arbitrajului. 

VIDEO. Emmers, întrerupt de Andrei Burcă în timpul declarațiilor de după Rapid - CFR Cluj 2-1: „E bătaie de joc!”

>

„Vă bateți joc! E bătaie de joc!”, a strigat stoperul transferat de CFR Cluj de la FC Botoșani, în iulie 2019.  Jurnaliștii i-au spus ceea ce a declarat fundașul ardelenilor și lui Xian Emmers, care a replicat: „Fotbalul e un joc plin de opinii, însă arbitrul a decis că a fost penalty”. 

Citește și alte articole: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.