Liga 1

Reacția lui Nelu Varga la arbitrajul de la Rapid - CFR Cluj: „Totul s-a transformat într-un sistem de furt calificat” + „Aseară eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa de pe teren. Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente”

Atacantul Rapidului, Kevin Luckassen, în duel cu fundașul lui CFR Cluj, Andrei Burcă. FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 octombrie 2022

Rapid s-a impus, pe teren propriu, scor 2-1, în fața lui CFR Cluj, în runda cu numărul 16 din SuperLigă, într-o partidă în care au fost luate niște decizii de arbitraj controversate. 

Finanțatorul grupării ardelene, Nelu Varga, s-a arătat indignat de arbitrajul de la meciul de duminică seară, caracterizându-l drept unul „execrabil”. 

Nelu Varga: „Nu ai cum să arbitrezi așa decât dacă ai o comandă clară să o faci”

„Nu mă simt deloc bine. Nu, nu mă simt bine deloc… Chiar nu mă simt bine. Cert este că m-am supărat foarte tare aseară, pentru că ne-au făcut foarte, foarte tare, pe față. 

Arbitraj execrabil, nu ai cum să arbitrezi așa decât dacă ai o comandă clară să o faci. Pe noi, în România, VAR mai mult ne încurcă, nu mai înțelege nimeni nimic. 

Dintr-un sistem care ar trebui să asigure corectitudinea și echidistanța între toate echipele care se luptă în SuperLiga, totul s-a transformat într-un sistem de furt calificat. 

Nici nu mai știu dacă e doar prostie și neștiință din partea arbitrilor sau este pur și simplu un instrument de tâlhărie”, a declarat Nelu Varga, potrivit Fanatik

Nelu Varga: „Eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa de pe teren”

„Aseară eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa de pe teren. Însă, vă promit solemn că a doua oară o voi face sută la sută, iar apoi eu mă voi și retrage definitiv din fotbal. 

Nu vreau să stau pe pastile și să mă omor cu mâna mea în fotbalul românesc. Nu este o amenințare, ci doar o promisiune foarte clară. Nu am ajuns bătaia de joc a nimănui.

Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente cu asemenea arbitri, dar ceea ce mă deranjează este că eu nu accept să mai fiu furat”, a mai zis patronul „feroviarilor”, conform ProSport

VIDEO. Rapid - CFR Cluj 2-1 / Dan Petrescu: „Toate deciziile au fost împotriva noastră”

>

Citește și alte articole: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.