Tenis

Un alt nume important o apără pe Simona Halep: „Dacă trișa, se întâmpla asta”

Ons Jabeur și Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 octombrie 2022

Înainte de Turneul Campioanelor, tunisianca Ons Jabeur a comentat scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

  • Simona Halep a picat un test anti-doping la US Open 2022
  • Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an. Jucătoarea noastră a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie.

Sportiva de 28 de ani, clasată pe locul 2 WTA, a fost întrebată despre Simona Halep (31 de ani) și a explicat de ce crede că totul a fost o greșeală.

Ons Jabeur o apără pe Simona Halep

„Am fost șocată! Pentru mine e foarte trist să văd ce se poate întâmpla când cineva face o greșeală. Pentru mine, dacă cineva a trișat, atunci substanța este într-o cantitate mare în sânge. Dar în cazul ei a fost foarte mică. Nu știu ce s-a întâmplat. 

Asta cred că e frica oricărui jucător sau jucătoare, să ia ceva în necunoștință de cauză și să apară la testul anti-doping. E clar că nu e o situație plăcută. Nu știu ce s-a întâmplat, dar sper ca ce spune ea să fie adevărat”, a spus Jabeur, potrivit The National.

Iga Swiatek, despre „cazul Simona Halep”: „Trebuie să fie dezamăgitor”

Iga Swiatek (21 de ani, locul 1 WTA) a vorbit despre cazul Simonei Halep.

„Am fost surprinsă, nu m-am așteptat la aceste vești. Mereu am crezut că Simona joacă corect, sper că totul se va clarifica rapid. Trebuie să fie dezamăgitor. Cel mai important lucru este să am grijă de mine acum”, a declarat Swiatek, conform jurnalistului Dominik Senkowski.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.