Liga 2

Suporterii și două personaje-cheie au achitat salariile restante de la Dinamo: „Nu a fost un secret”

Suporterii și două personaje-cheie au achitat salariile restante de la Dinamo: „Nu a fost un secret”

Articol de Ioana Mihalcea  —  luni, 31 octombrie 2022

Clubul Dinamo avea nevoie de aproximativ 60.000 de euro pentru a ajunge la zi cu salariile jucătorilor și staff-ului. Datoriile au fost achitate azi

Suporterii, prin programul DDB, au cumpărat bilete virtuale și au participat la licitații ale tricourilor fotbaliștilor, iar administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și omul de afaceri Marian Iuhasz au contribuit și ei la achitarea salariilor restante. 

Iuhasz este și cel care a plătit operația la ligamente de care a avut nevoie Antonio Bordușanu, după accidentarea gravă din meciul cu Metaloglobus, care-l va ține pe margine câteva luni. 

„Dinamo a cerut ajutorul DDB iar suporterii au răspuns prezent. Nu a fost un secret faptul că au fost întârzieri cu salariile jucătorilor și staffu-lui în această lună, dar lucrurile au reintrat pe făgașul normal. Astăzi au fost achitate salariile, iar elevii lui Burcă se pot concentra exclusiv pe meciurile următoare, partide decisive care pot aduce Dinamo aproape de obiectivul stabilit, calificarea în play-off-ul ligii secunde. 

Mulțumim celor care au contribuit prin biletele cumpărate sau prin participarea la licitațiile organizate pe pagina DDB. Mulțumim de asemenea domnului Marin Iuhasz și domnului Răzvan Zăvăleanu pentru că au contribuit alături de DDB la achitarea salariilor restante. 

De asemenea si intervenția chirurgicală de care a avut nevoie Antonio Bordusanu a fost achitată de către domnul Marin Iuhasz. Suntem aproape de a reuși, de a avea un Dinamo curat și așezat pe principii sănătoase. ÎMPREUNĂ PUTEM REUȘI!”, au scris cei de la DDB pe pagina oficială.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.