Liga 1

CFR Cluj prezintă 5 presupuse greșeli de arbitraj din meciul cu Rapid: „Pentru cei care au priceput mai greu”

+20 Foto
CFR Cluj acuză că Marko Dugandzic a simulat la faza care a dus la al doilea penalty al alb-vișiniilor // foto: captură DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 octombrie 2022

CFR Cluj a publicat în această seară un videoclip cu faze litigioase din meciul cu Rapid, câștigat de giuleșteni cu 2-1, în care ardelenii se consideră nedreptățiți de deciziile brigăzii de arbitri.

Deciziile luate de „centralul” Cătălin Popa în Rapid - CFR Cluj 2-1 continuă să aibă ecou.

În această seară, campioana a realizat un video-montaj care cuprinde mai multe faze controversate din partida din Giulești.

CFR Cluj prezintă 5 situații controversate din meciul cu Rapid: „Profund dezamăgiți de arbitraj”

„Suntem profund dezamăgiți de modalitatea de arbitraj a brigăzii delegate la meciul Rapid - CFR Cluj. Pentru cei care intenționat sau nu au priceput mai greu, îi sprijinim cu acest montaj video care edifică în mod clar greșelile de arbitraj comise împotriva echipei noastre în meciul din ultima etapă”, este mesajul tăios care însoțește videoclipul.

Ce greșeli reclamă CFR Cluj și ce mențiuni aduce:

1. Anularea golului înscris de Cephas Malele pentru ofsaid.

2. Faza care a dus la primul penalty pentru Rapid, după ce Simone Scuffet l-a lovit pe Kevin Luckassen

Portarul iese pe direcția mingii și a fundașului Yuri. Atacantul Luckassen, fără să joace mingea, îl împinge pe Yuri, care efectua o «foarfecă» regulamentară. Dacă atacantul nu îl împingea pe Yuri, Scuffet ar fi intrat în coechipierul lui. Yuri, din cauza împingerii, a avut o cădere necontrolată și s-a accidentat grav la umăr. Decizie corectă: fault în atac.

- Mențiune CFR Cluj

3. Faza celui de-al doilea penalty, ținerea reciprocă dintre Andrei Burcă și Marko Dugandzic, sancționată de Cătălin Popa

Atacantul Dugandzic este primul care îl ține de tricou pe fundașul Burcă. Ținerea atacantului este evidentă și prelungită. Pentru o scurtă perioadă de timp ținerea este reciprocă. Atacantul se folosește de un contact ușor și simulează grosolan. Decizie corectă: lovitură liberă indirectă, cartonaș galben - simulare.

- Mențiune CFR Cluj

4. În minutul 64, Kait îl ține pe Deac, care-i furase mingea și se îndrepta periculos, pe un culoar liber, spre poartă:

Decizie corectă: cartonaș roșu, oprirea unei situații evidente de gol.

- Mențiune CFR Cluj

5. Timpul irosit de Rapid cu schimbări și cu trageri de timp nu a fost luat în calcul la minutele de prelungire din final.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.