Liga 1

Încă un antrenor din Liga 1 e în pericol: „Cu siguranță va fi o discuție. Nu sunt genul care se împotrivește!”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 octombrie 2022

CS Mioveni a fost învinsă de FC Hermannstadt, scor 0-2. Flavius Stoican (45 de ani) spune că nu se va opune dacă șefii clubului argeșean vor dori o schimbare pe bancă. 

CS Mioveni a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în SuperLigă. Ocupă ultima poziție, cu doar 8 puncte, iar suporterii argeșeni i-au cerut demisia antrenorului Flavius Stoican.

Flavius Stoican, după CS Mioveni - FC Hermannstadt 0-2

„O primă repriză mai echilibrată, în a doua a avut Paraschiv un contraatac senzațional, gol, 1-0. Astăzi chiar am fost o echipă modestă! 

În mare parte le-am spus doar să ridice capul, să nu mai fie dezamăgiți. Trebuie să arătăm ce putem pe teren! E fotbal, e un joc. Nu trebuie să pice. I-am văzut fără un pic de încredere. Ne așteptam să facem o partidă bună”, a spus Flavius Stoican la Orange Sport. 

Întrebat despre o eventuală plecare, din cauza fanilor care i-au cerut demisia, Stoican a spus: „Cu siguranță va fi o discuție. Dacă se consideră că e nevoie de un șoc, singurul care plătește e antrenorul. Nu sunt genul care se împotrivește. Atât s-a putut până în momentul din față! 

Eu am mereu discuții cu cei din conducere. Dacă se consideră lucrul acesta, nu va fi nicio problemă. Chiar am avut un dialog și cu președintele clubului, a încercat să îi încurajeze”.

VIDEO. Dumitru Dragomir, nemulțumit de arbitrajul din Rapid - CFR Cluj 2-1: „Au fost executați!”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.