Liga 1

Ce l-a șocat pe Duckadam la arbitrajul lui Cătălin Popa din Rapid - CFR: „Îți pui foarte multe semne de întrebare”

+20 Foto
Helmut Duckadam

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 31 October 2022

Helmut Duckadam (63 de ani) își pune „foarte multe semne de întrebare” după ce arbitrul Cătălin Popa a fluierat finalul meciului Rapid - CFR Cluj 2-1 înainte ca oaspeții să execute un corner, în condițiile în care giuleștenii irosiseră zeci de secunde înainte.

Fostul mare portar al Stelei nu a înțeles de ce arbitrul de centru nu a lăsat-o pe CFR să execute cornerul din minutul 90+7, în condițiile în care cei de la Rapid irosiseră zeci de secunde anterior și de la margine fuseseră arătate 6 minute de prelungire. 

Acesta este și unul dintre reproșurile aduse de CFR Cluj brigăzii de arbitri.

Ce l-a șocat pe Duckadam la arbitrajul lui Cătălin Popa din Rapid - CFR Cluj

„Am fost foarte dezamăgit, nu am înțeles - și aici îți pui foarte multe semne de întrebare - faptul că nu a lăsat ca ultimul corner să fie executat.

Mai ales că în fazele premergătoare cei de la CFR căutau mingea cu minutele. Iar el a fluierat atunci când mai era de executat un corner...”, a spus fostul portar la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Meciul din Giulești s-a încheiat în minutul 96:15, după o lovitură liberă executată de Roger. Mingea șutată de brazilian a lovit un rapidist din zid și a ieșit în afara terenului. Înainte ca ardelenii să apuce să execute cornerul, Cătălin Popa a fluierat finalul, spre extazul gazdelor și disperarea oaspeților.

Anterior acelei faze, așa cum CFR Cluj a prezentat în video-montajul despre erorile de arbitraj, Rapid a câștigat timp prin schimbarea Luckassen - Vojtus, un gest al lui Dugandzic, care a împiedicat o aruncare de la margine, plus o repunere târzie în joc a mingii, înainte de un aut din partea dreaptă.

Mai multe știri despre arbitrajul din Rapid - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.