Liga 1

Și-a pierdut răbdarea la pauză! Cei 3 jucători „sacrificați” de FCSB după prestația lamentabilă de la Cluj

FCSB a efectuat trei schimbări la pauza meciului cu Universitatea Cluj. „Studenții” au intrat la cabine cu un avantaj confortabil, scor 2-0.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 octombrie 2022

FCSB a efectuat trei schimbări la pauza meciului cu Universitatea Cluj. „Studenții” au intrat la cabine cu un avantaj confortabil, scor 2-0. S-a încheiat cu o victorie a gazdelor, scor 2-1. 

FCSB a fost de nerecunoscut în prima repriză a meciului cu U Cluj. Thiam și Ioan Filip au profitat de erorile din defensiva vicecampioanei, iar pauza a adus trei schimbări.

FCSB, 3 schimbări la pauza meciului cu U Cluj 

Adrian Șut a greșit la primul gol, a pierdut mingea în fața lui Ovidiu Bic, și a fost înlocuit cu David Miculescu. O schimbare ofensivă, firească.

Fotbaliștii luați în vizor de Gigi Becali în ultima săptămână, Joyskim Dawa și Florinel Coman, au fost la rândul lor scoși din joc. Nicolae Dică i-a trimis în locul lor pe Octavian Popescu, în extrema stângă, și pe Denis Haruț, în centrul defensivei.

Coman nu mai există, parcă nu mai e fotbalist. Îi ziceam lui MM înainte de meci: «Băi, se întâmplă ceva. Coman nu mai e fotbalist! Nu mai e deloc». La ultima fază din meci era relaxat. Intră, bă, în careu! Dacă nu ai curaj, dă pasă, centrează. Pierde toate duelurile, nu rămâne cu mingea la el.

Gata, acum m-am convins și de Dawa! Mi-a plăcut de el în primele meciuri, dar acum, când are statut de titular, nu se mai concentrează

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO CU FAZA. Thiam, gol superb pentru 1-0 în U Cluj - FCSB

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.