Liga 1

Ioan Filip nu îl compătimește pe Dică: „Știa la ce se înhamă. E răspunzător că acceptă”

+7 Foto
FOTO: Imago

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday, 01 November 2022

Universitatea Cluj a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 16 din SuperLigă. Ioan Filip (33 de ani), marcatorul golului de 2-0, a dezvăluit ingredientele victoriei. 

Ioan Filip, după U Cluj - FCSB 

„Suporterii au fost minunați, ei ne-au ajutat. Așa a fost și cu CFR. Cred că și foame de puncte a contat, eram pe loc retrogradabil. Aveam nevoie mai mare de puncte decât FCSB. 

Suntem mai organizați, alergăm mult mai mult. Am jucat extraordinar, puteam marca și mai multe goluri. Când nu o să mai simt ceva special la gol, o să mă las. Mai ales când sunt 20.000 de spectatori în spate. A fost sărbătoare, dar sâmbătă ne așteaptă un meci greu la Craiova”, a spus Ioan Filip. 

Întrebat de situația grea prin care trece Nicolae Dică, Ioan Filip a spus: „Dică știa unde se înhamă. Până la urmă sunt decizile lui... sau cine știe dacă sunt ale lui. Dar e răspunzător dacă acceptă așa ceva”.

Îi urmăresc pe cei de la Oțelul, fosta echipa. Chiar îmi doresc să promoveze. Mister Munti (n.r. Dorinel Munteanu) merită să revină în elită. Pentru Dinamo e greu să reușească. Am văzut că și-au revenit, dacă vor prinde play-off-ul vor avea un cuvânt de spus. Și acolo sunt niște suporteri minunați
- Ioan Filip, mijlocaș U Cluj

VIDEO CU FAZA. Thiam, gol superb pentru 1-0 în U Cluj - FCSB

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.