Liga 1

Duckadam râde de FCSB: „Eu văd și un lucru bun în toată problema asta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 01 November 2022

Helmut Duckadam (63 de ani), fost portar la Stelei și fost președinte de imagine la FCSB, a râs de trupa lui Nicolae Dică după înfrângerea cu U Cluj, 1-2.

Cu un joc neconvingător, FCSB a cedat pe Cluj Arena, 1-2 cu U, și se află momentan în afara locurilor de play-off. Sezonul roș-albaștrilor este dezamăgitor: doar locul 7 în campionat și scoruri umilitoare înregistrate în Conference League, în ciuda investițiilor importante făcute de patronul Gigi Becali.

În acest context, Helmut Duckadam a ironizat situația în care se regăsește vicecampioana.

Helmut Duckadam râde de FCSB: „Eu văd și un lucru bun în toată problema asta”

„FCSB a mai făcut jocuri slabe, dar le-a câștigat. Astăzi (n.r. - seara trecută) n-a mai reușit. Eu în toată problema asta văd și un lucru bun: FCSB nu poate să joace mai slab de atât! Se poate doar mai bine, ca jocul să fie de o calitate mai bună”, a punctat Duckadam la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

FCSB are doar 5 victorii în 14 meciuri în campionat. În rest, 5 egaluri și 4 înfrângeri, golaveraj general 20:20. Momentan, echipa antrenată de Nicolae Dică este a șaptea, cu 20 de puncte, 3 sub Petrolul, formația care ocupă primul loc de play-off.

FCSB nu face ceea ce trebuie să facă o echipă. Mai apare un artificiu, se mai remarcă unul sau altul printr-o execuție, dar ca echipă nu are o exprimare bună. 

- Gabi Balint, la DigiSport

VIDEO: concluziile lui Andrei Cordea după U Cluj - FCSB

>

Mai multe știri despre U Cluj - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.