Liga 1

Prima reacție a lui Nicolae Dică, după ce Becali l-a „invitat” să demisioneze: „OK, eu sunt de vină” + „N-am vrut să-l schimb pe Coman la pauză”

Nicolae Dică, antrenor FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 noiembrie 2022

La conferința de presă după U Cluj - FCSB 2-1, Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul oaspeților, a comentat pe seama posibilei plecări de la cârma echipei.

Imediat după înfrângerea de pe Cluj Arena, patronul clubului, Gigi Becali, a intrat în direct la TV și a insinuat că așteaptă demisia lui Dică: „Dacă vrea să plece, sunt de acord!”

Întrebat la conferința de presă din finalul meciului despre situația lui, Dică a răspuns evaziv.

Nicolae Dică, după U Cluj - FCSB 2-1: „Dacă eu sunt de vină, vom vedea ce se va întâmpla”

„OK, eu sunt de vină. Dacă eu sunt de vină, vom vedea ce se va întâmpla. Întotdeauna antrenorul este de vină. Nimeni altcineva, doar antrenorul. Când lucrurile nu merg sau apare o înfrângere, antrenorul este de vină. Când se câștigă, e datorită valorii jucătorului.

Antrenorul trebuie să plătească întotdeauna. Atunci când lucrurile nu merg, totul e negru”, a spus Dică.

Dică e într-un moment dificil, trebuie susținut în primul rând de staff, de Mihai Stoica și de patron, de jucători. Dacă nu o simte, cu siguranță va face un pas în spate și va demisiona. 

E puțin dureros că nu își asumă răspunderea și ceilalți. La FCSB plătește întotdeauna antrenorul, dar vina ar trebui să fie asumată de mai mulți oameni. Eșecurile întotdeauna sunt puse în cârca antrenorilor, ei sunt singurii care plătesc. Nu sunt de acord cu asta. Toți oamenii de acolo au vina lor, trebuie să facă și ei un pas în spate.

- Ciprian Marica, la Pro Arena

Nicolae Dică: „Florinel Coman mi-a transmis că are probleme medicale”

Totodată, Dică a dezvăluit că una dintre schimbările pe care le-a efectuat la pauză, Octavian Popescu în locul lui Florinel Coman, a fost forțată de o accidentare:

„Nu voiam să-l schimb pe Florinel Coman la pauză. A cerut el schimbarea, că are probleme medicale. De asta l-am schimbat”.

Coman, notat cu 4 în Gazeta Sporturilor de astăzi pentru prestația sa, a înscris 3 goluri în 19 meciuri în acest sezon.

VIDEO: concluziile lui Andrei Cordea după 1-2 cu U Cluj

>

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.