Liga 1

Agitație la palat după demisia lui Dică » Un personaj-cheie și-a făcut apariția, urmat de Gigi Becali

Gigi Becali, la palat

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  marţi, 01 noiembrie 2022

Agitație la palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru după vestea demisiei lui Nicolae Dică de la cârma lui FCSB.

Când spune Gigi Becali că numește noul antrenor

Într-o discuție cu reporterii prezenți la palat, Gigi Becali a oferit două nume de posibili înlocuitori pentru Dică. Aici, toate declarațiile patronului de la FCSB

>

Știrea inițială - Agitație la palatul lui Gigi Becali după demisia lui Nicolae Dică 

La palat și-a făcut apariția mai întâi Dan Idita, avocatul lui Gigi Becali, un indiciu clar că astăzi se vor întocmi actele de reziliere ale contractului dintre Dică și FCSB.

>

Prezent este și Ionuț Luțu, mâna dreaptă a lui Gigi Becali, iar patronul de la FCSB a ajuns la rândul său în jurul orei 12:40, după ce a fost prezent la biserică în această dimineață.

Până să își facă apariția la palat, Gigi Becali a părut că nu știe despre demisia lui Dică.

„Nu știu dacă a plecat. Nu știu, eu doar ce am ieșit de la biserică. Voi știți. A plecat? Nu știu nimic! Lăsați-mă să aflu informații și vorbim apoi”, a precizat latifundiarul într-o intervenție la Pro Arena.

Gigi Becali: „Dacă Dică vrea să plece, sunt de acord”

După 1-2 cu U Cluj, Gigi Becali afirmase că nu se va mai opune demisiei lui Dică, așa cum a făcut-o la precedenta astfel de încercare a antrenorului, venită la jumătatea lunii octombrie. 

„Eu nu îl dau afară. Dacă el crede că vrea să plece, eu sunt de acord! De data asta nu îl mai țin. Eu ce răbdare să mai am? Nu vreau să fac rău oamenilor, nu vreau să dau eu oamenii afară, să îi supăr, dar nu am ce face.

Trebuie să spun adevărul, să mă ușurez. Îi supăr familia, copiii. Dar îi spun de atât de mult timp că vreau posesie. Uite la Hagi ce face, vezi acolo. Gică mi-a zis că îi antrenează cu mingea până vomită. Noi facem static...”

Mai multe despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.