Liga 1

„Fratele trebuia să plătească primul după antrenor” » Nici MM Stoica nu a scăpat de furia lui Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 01 November 2022

După criticile la adresa lui Nicolae Dică și a jucătorilor, Gigi Becali, patronul FCSB, nu l-a menajat nici pe Mihai Stoica.

Finanțatorul roș-albaștrilor spune că și managerul echipei ar fi trebuit să plătească pentru rezultatele slabe, după antrenor, dar spune că aceasta este salvat de relația dintre cei doi.

Gigi Becali: „Mihai Stoica e primul care trebuia să plătească”

„Mihai este fratele meu mai mic. Ceilalți sunt toți prietenii mei, că lucrez cu ei, dar vina o au toți! De ce? Atât timp cât echipa nu joacă, nu pasează... OK, mâncăm bătăi, dar să jucăm.

Dar atât timp cât echipa nu joacă, toți sunt vinovați. Toți din jurul echipei trebuie să răspundă. La mine nu răspund, pentru că îi iubesc, sunt prietenii mei. În mod normal, la ce se întâmplă, trebuia să plătească toți, staff-ul, toată lumea. 

Fratele trebuia să plătească primul după antrenor, pentru că el este în locul meu. Vedeți? Dacă e frate, ce să-i fac?...”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Gigi Becali, pe 14 octombrie: „MM Stoica a demonstrat că nu se pricepe”

În urmă cu două săptămâni, Gigi Becali l-a contestat public pe Mihai Stoica, reproșându-i acestuia că nu se pricepe la transferuri.

„Mihai Stoica nu e bun pentru munca asta (n.r. - de scouter), nu a demonstrat-o. Cunoaște fotbal, este enciclopedie, numai că la munca asta nu se pricepe. Ăsta e un dar. Nu dau vina pe el, nu mă mai iau după el de mult, pentru că mi-am dat seama că nu se pricepe. 

El se pricepe la fotbal în general, știe să conducă staff-ul, să adune jucători. Tot ce înseamnă fotbal, MM știe, dar nu se pricepe să aducă jucători”, a declarat Gigi Becali la „Liga Digi Sport”.

VIDEO Becali a stabilit criteriile pentru noul antrenor FCSB: „Va fi un român”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.