Liga 1

Nu mai e căpitan la FCSB! I-au luat banderola după prestațiile dezastruoase

Tavi Popescu (ultimul de la stânga la dreapta) nu mai e pe lista căpitanilor la FCSB

Articol de Alexandru Barbu  —  Tuesday, 01 November 2022

Tavi Popescu nu mai e pe lista căpitanilor la FCSB. După ce a pierdut echipa de start din cauza evoluțiilor dezolante, mijlocașul ofensiv în vârstă de 19 ani a fost deposedat și de banderolă, pe care o primise în vară.

Tavi a intrat pe teren imediat după pauză în partida cu U Cluj, pierdută de roș-albaștri, scor 1-2. I-a luat locul în teren chiar lui Florinel Coman, numărul 1 pe lista căpitanilor de la FCSB. 

Tavi Popescu nu mai e căpitan la FCSB

Odată cu locul în teren, Tavi n-a preluat și banderola de la „șeptarul” roș-albaștrilor. Aceasta a ajuns pe brațul lui Darius Olaru, cel care până acum era abia al 3-lea în topul căpitanilor. 

Nici după minutul 82, când Olaru a fost înlocuit cu Radaslavescu, banderola n-a ajuns pe brațul lui Tavi Popescu, ci a fost preluată de Andrei Cordea, care a și păstrat-o până la ultimul fluier al lui Istvan Kovacs.

Căpitanii FCSB-ului cu U Cluj

Noua ordine a căpitanilor de la FCSB
  1. Florinel Coman » '1 - '45 
  2. Darius Olaru » '46 - '82 
  3. Andrei Cordea » '83 - '90

2 pase decisiveare Tavi Popescu la FCSB în actuala stagiune în 25 de meciuri oficiale, niciun gol!, fiind doar o umbră a jucătorului din sezonul trecut

Tavi Popescu avea propria banderolă

La începutul lunii august, Tavi Popescu a fost protagonistul unui moment stânjenitor. În Slovacia, în repriza a doua a partidei cu Dunajska Streda (1-0) din preliminariile Conference League, Popescu a preluat banderola după ieșirea din teren a lui Coman.

Încă firav, cu brațele nu foarte dezvoltate, lui Tavi îi cădea banderola de pe braț aproape după fiecare sprint. Motiv pentru care cei din staff-ul FCSB s-au mișcat repede și au adus o altă banderolă, potrivită pentru brațul tânărului fotbalist al FCSB-ului.

Gigi Becali l-a lăudat: „Doar Tavi Popescu mi-a plăcut cu U Cluj”

Tavi a pierdut banderola, dar a câștigat din nou sprijinul patronului, declarat mulțumit cu prestația de aseară a jucătorului pe care lunile trecute cerea 100 de milioane de euro. 

Nu mai joacă niciunul! Bine, mi-a plăcut de Tavi, măcar asta m-a bucurat cât de cât, că și-a cam revenit, îl văd în revenire. Se mișcă pe teren, vine la primit, mai driblează, pasează, adică are viziune de joc. Atât m-a bucurat”, a afirmat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Tavi Popescu vs. U Cluj: 

  • 49 de minute 
  • 1 ocazie 
  • 3 șuturi (2 cadrate) 
  • 2 mingi pierdute 
  • 67% dueluri câștigate 
  • 0 driblinguri

VIDEO » Gigi Becali, patron FCSB: „A fost circ cu U Cluj!”

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.