Liga 1

Fotbalistul care l-a uimit pe Dică la FCSB: „Dacă aș avea 20 de ani, aș sta doar lângă el. Aș ajunge mare fotbalist sută la sută!”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 noiembrie 2022

Venit la FCSB în august, pentru 1,5 milioane de euro, Andrea Compagno a impresionat în tricoul roș-albaștrilor.

Vârful adus de la FCU Craiova a dat 7 goluri în 12 meciuri, iar Nicolae Dică, fostul antrenor al roș-albaștrilor, l-a lăudat pentru profesionalismul său.

Nicolae Dică, laude pentru Andrea Compagno

„Andrea Compagno este un jucător senzațional. L-am dat exemplu în vestiar. Eu, dacă aș avea 20 de ani, aș sta numai pe lângă el. Dacă aș avea 20 de ani, aș sta numai lângă Compagno. Ce face el aș face și eu. Aș ajunge mare fotbalist sută la sută! Eu asta aș face. Sau lângă Teixeira. 

Am antrenat doi jucători senzaționali. Pe Compagno două luni, iar pe Teixeira o perioadă mai lungă. Sunt profesioniști 100%, din toate punctele de vedere. Jucătorii tineri ar trebuie să învețe de la el. Dar, din păcate, la noi iau ce e mai rău de la alți jucători, Nu mă refer neapărat la cei de la Steaua, vorbesc în general”, a spus Dică la OrangeSport.

Nicolae Dică, după U Cluj - FCSB 1-2

La finalul ultimului său meci la FCSB, Nicolae Dică a avut un mesaj dur către jucătorii roș-albaștrilor.

„Facem niște greșeli... nu mi-a fost dat să văd nici la Liga 3, că am antrenat și acolo. S-au întâmplat foarte multe greșeli individuale de când sunt aici. E de neînțeles! 

Sunt greșeli pe care rar mi-a fost dat să le văd pe terenul de fotbal, cel puțin în Liga 1. Ce să le fac? Sunt jucători de 27, 28, 30 de nai... să-i învăț să facă o preluare, să anticipeze o minge de 70 de metri sau să dea o pasă cu latul? Nici chiar așa!”, a spus Dică.

VIDEO Becali a stabilit criteriile pentru noul antrenor FCSB: „Va fi un român”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.