Liga Campionilor

Brigada lui Radu Petrescu, salvată de VAR în Viktoria Plzen - Barcelona » Intervenție decisivă la gol

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 noiembrie 2022

Radu Petrescu (39 de ani) a debutat în această seară în Champions League, conducând meciul dintre Viktoria Plezen și Barcelona, 2-4.

După o primă repriză liniștită, Radu Petrescu a avut nevoie de intervenția VAR pentru a valida golul de 2-0, marcat de Ferran Torres, în minutul 44.

Brigada lui Radu Petrescu, salvată de VAR în Viktoria Plzen – Barcelona

Extrema catalanilor a punctat cu o execuție din 6 metri, dar golul a fost inițial anulat, după ce Radu Ghinculeac a ridicat fanionul, semnalând că Jordi Alba, autorul pasei de gol, a fost în ofsaid.

Radu Petrescu a anulat golul, dar faza s-a analizat în camera VAR, unde se aflau Ovidiu Hațegan și Marco Di Bello, iar decizia a fost întoarsă și reușita a fost validată.

Jordi Alba, în plan îndepărtat, se afla în poziție corectă în momentul pasei

Penalty acordat corect, validat de VAR

În minutul 49, centralul român a acordat penalty pentru gazde, după un duel între Pablo Torre și Chory. Petrescu a arătat lovitură de pedeapsă fără ezitare, iar cei din camera VAR au analizat faza și au confirmat decizia românului. 

Barcelona, victorie cu Viktoria Plzen

Într-un meci fără miză, Barcelona a mizat pe mai mulți jucători de rezervă și a avut parte de un meci mai complicat decât se aștepta.

Catalanii au deschis scorul în minutul 6, prin Marcos Alonso, după o gafă a portarului gazdelor. La pauză a fost 2-0 pentru Barcelona, după reușita lui Ferran Torres.

Viktoria Plzen a redus din diferență în minutul 48, prin Chory, dar Ferran Torres a făcut dubla în minutul 54. Chory a înscris din nou în minutul 63, iar cehii sperau că puteau obține primul punct din acest sezon. 

Speranțele le-au fost năruite de Pablo Torre, care a stabilit scorul final în minutul 75, după o fază în care s-a accidentat.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.