Liga 1

Pintilii îi cere ajutorul lui Becali: „Nu sunt pregătit să fiu «principal»” + MM s-a implicat în antrenamentul de azi

Mihai Pintilii, 37 de ani, în acte delegatul FCSB-ului, nu se consideră pregătit pentru a rămâne pe banca FCSB-ului în postură de „prinicipal”.

Articol de Cătălin Stroia  —  miercuri, 02 noiembrie 2022

Mihai Pintilii, 37 de ani, în acte delegatul FCSB-ului, speră ca Gigi Becali să angajeze cât mai repede un antrenor, deoarece nu se consideră pregătit pentru a rămâne prea mult timp pe banca FCSB-ului în postură de „principal”.

  • CONTEXT: Cu FCSB rămasă fără antrenor după demisia lui Nicolae Dică, Becali a întocmit ieri o listă scurtă pe care s-au aflat, în primă fază, Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță, apoi acestora li s-au adăugat Eugen Neagoe și Liviu Ciobotariu, ultimul fiind cel mai aproape până acum de roș-albaștri.

Mihai Pintilii: „Încă nu sunt pregătit să fiu antrenor la FCSB”

>

Încă nu sunt pregătit pentru asta, am mai spus-o, eu sunt aici doar ca interimar, voi fi doar la meciul ăsta (n.r. - cu West Ham). E prea devreme, sunt aici doar să ajut și sper să iasă totul bine, să schimbăm atitudinea, să vadă suporterii un meci de calitate”, a declarat Pintilii, care nu deține nicio licență, fiind în prezent cursant al Școlii de Antrenori din Chișinău.

„Conducerea va hotărî ce antrenor va veni, sper să ia cea mai bună decizie. Oricine va veni, Ciobotariu sau altcineva, va fi bine primit și ajutat de staff”, a mai spus Pintilii. 

Pentru că Becali n-a bătut palma cu niciun tehnician încă, Pintilii are șanse mari să țină loc de „principal” la duelul de mâine seară cu West Ham.

VIDEO. MM Stoica le-a ținut un discurs jucătorilor înainte de antrenament

>

În această după-amiază, Pintilii a condus antrenamentul alături de preparatorul fizic Thomas Neubert. Înainte de ședința de pregătire propriu-zisă, Mihai Stoica i-a strâns pe toți jucătorii în jurul lui pentru a le ține un discurs mobilizator.

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.