Liga 1

Veste surprinzătoare din Bănie: Mititelu l-a convins să semneze din nou cu oltenii + Noul transfer anunțat de alb-albaștri

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 noiembrie 2022

FCU Craiova a anunțat că i-a prelungit contractul belgianului William Baeten (mijlocaș lateral, 25 de ani) până în 2025. Totodată, clubul din Bănie și-a prezentat și ultimul transfer, fotbalistul de bandă dreaptă Alexandru Vodă (24 de ani), liber de contract. 

„Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că William Baeten și-a prelungit contractul până în anul 2025”, au transmis astăzi oltenii pe site-ul oficial.

Din 2020 la FCU, Baeten a încheiat etapa trecută, la 1-2 cu Farul, o serie de prestații dezastruoase. A înscris golul prin care alb-albaștrii au deschis scorul, aceasta fiind prima sa contribuție decisivă din acest sezon. Ulterior, în minutul 61, i-a lăsat locul pe teren lui Gabi Iancu.

William Baeten și-a prelungit contractul cu FCU Craiova

Mijlocașul belgian a părut marcat de ratarea unui transfer în vară, când pe numele său a venit o ofertă ispititoare, refuzată de Adrian Mititelu, conform Prosport. Supărat, Baeten ar fi refuzat primele propuneri de a prelungi contractul cu FCU, iar evoluțiile sale au avut de suferit.

William Baeten a semnat prelungirea cu FCU // foto: Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948

De la transferul la FCU, Baeten a înscris 10 goluri și a oferit 11 pase decisive în 70 de meciuri.

FCU Craiova l-a transferat pe Alexandru Vodă

Alexandru Vodă // sursă foto: fcuniversitatea.ro

Tot astăzi, FCU a anunțat transferul lui Alexandru Vodă, fotbalist care evoluează în banda dreaptă, atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș, legitimat ultima dată la CSC Șelimbăr. Liber de contract, Vodă a semnat un acord valabil până la finalul sezonului, vara lui 2023, cu opțiune de prelungire pentru încă 3 ani.

În afară de Șelimbăr, noul jucător al Craiovei a mai jucat la Pandurii și Hermannstadt.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.