Campionate

Neuer, mărturisire cutremurătoare » Ziariștii Bild au făcut acum legătura cu bandajul prin care și-a ascuns suferința

Manuel Neuer (36 de ani), portarul lui Bayern și al naționalei Germaniei, susține că a fost operat de 3 ori la față din cauza cancerului la piele.

Articol de Aurelian Botezatu  —  Wednesday, 02 November 2022

Manuel Neuer (36 de ani), portarul lui Bayern și al naționalei Germaniei, susține că a fost operat de 3 ori la față din cauza cancerului la piele.

Cu ocazia lansării unei linii de îngrijire, ”Newkee”, la care a participat alături de jucătoarea de tenis Angelique Kerber, Neuer a făcut o afirmație cutremurătoare. 

Manuel Neuer: „Am avut cancer de piele la față, am fost operat de 3 ori”

"Amândoi avem istorii foarte personale când vine vorba de boli de piele. Pentru Angelique este o hiperpigmentare indusă de soare și, în cazul meu, cancer de piele la față, motiv pentru care am fost deja operat de trei ori", a precizat goalkeeperul lui Bayern, citat de AS

Neuer a completat că "prin lansarea Newkee vrem să arătăm că acordăm o atenție deosebită, pentru a ne asigura că nu mai facem niciun compromis în ceea ce privește protecția solară. Eu, cel puțin, mă antrenez tot timpul afară și, de asemenea, îmi place să-mi petrec timpul liber în natură". 

Ca urmare a unei accidentări la umăr, portarul bavarez a pierdut mai multe meciuri ale echipei sale, dar este pe cale să revină între buturi. Antrenorul lui Bayern, Julian Nagelsmann, a indicat recent că portarul ar putea juca din nou în Bundesliga, în week-end, contra lui Hertha BSC. O veste bună și pentru selecționerul Hansi Flick, cu 3 săptămâni înaintea Mondialului din Qatar.

Conform Bild, Neuer a avut aceste probleme de sănătate începând cu finalul anului trecut. El a jucat cu un bandaj pe față în decembrie 2021, într-un 3-2 cu Borussia Dortmund:

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.