Liga 1

Motivul incredibil pentru care Becali nu poate vorbi la telefon cu Pandele: „Îi e frică, trebuie să mă duc după el la Primărie”

Motivând de ce nu a luat legătura direct cu Florentin Pandele pentru a negocia venirea lui Liviu Ciobotariu la FCSB, Gigi Becali a dezvăluit ce comunicare anevoioasă are cu finul lui.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 02 November 2022

Motivând de ce nu a luat legătura direct cu Florentin Pandele pentru a negocia venirea lui Liviu Ciobotariu la FCSB, Gigi Becali a dezvăluit că finul nu-i răspunde la telefon din cauză că se teme de DNA!

  • CONTEXT: Cu FCSB rămasă fără „principal” după demisia lui Nicolae Dică, Becali a întocmit ieri o listă scurtă pe care s-au aflat, în primă fază, Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță, apoi acestora li s-au adăugat Eugen Neagoe și Liviu Ciobotariu, ultimul fiind cel mai aproape până acum de roș-albaștri.

Gigi Becali nu poate să vorbească la telefon cu Florentin Pandele: „Ca să nu intervină DNA-ul”

Concret, Becali susține că finul lui de cununie se teme ca autoritățile să nu interpreteze relația lor într-un mod care i-ar cauza. Becali a și oferit câteva exemple în acest sens.

„Sunt în discuții, n-am stabilit cine va fi antrenor. Vorbesc cu apropiații mei, nu suntem încă hotărâți, nu știm dacă e Ciobotariu sau altcineva. S-a discutat cu Ciobotariu, dar vreau înțelegere de la Voluntari, adică binecuvântare de la Pandele. 

N-am reușit să iau acceptul lui Pandele, n-am unde să vorbesc cu el, n-are legătură cu mine la telefon, el și actele la Primărie mi le semnează o săptămână mai târziu, să nu intervină DNA-ul, să nu creadă că îl ajută pe nașul lui, de-asta el nu vorbește cu mine. Dacă vreau să vorbesc cu el, trebuie să mă duc la Primărie. Niciodată nu vorbește cu mine între patru ochi, de fiecare dată cheamă o persoană sau două să asiste la discuție. 

Nu vreau să-i fac probleme. Este exagerat, dar așa e! Are 70-100 de dosare, așa că n-am cum să vorbesc cu el”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.