Conference League

Cârciumarii din Centrul Vechi s-au întrecut în oferte pentru „ciocănari” » Cum i-au atras pe britanici la terase înainte de FCSB - West Ham

+9 Foto
Reducere pentru britanici înainte de FCSB - West Ham / FOTO: Dumitru Angelescu

Articol de Dumitru Angelescu (foto), Cătălin Stroia, Valentin David (video)  —  joi, 03 noiembrie 2022

Suporterii britancii veniți la București pentru meciul dintre FCSB și West Ham, din Conference League, au avut parte de un tratament special la terasele din Centrul Vechi.

  • FCSB - West Ham, în ultima rundă a grupei B din Conference league, se joacă astăzi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena.

Câteva sute de susținători ai lui West Ham au făcut deplasarea la București pentru ultimul meci al grupei B din Conference League. Au sosit de dimineață și s-au încăzit în Centrul Vechi al Capitalei. 

Valuri de bere înainte de FCSB - West Ham

Cârciumarii le-au ofert un tratament aparte. Ofertele pentru fanii britanici, recunoscuți pentru apetitul lor ridicat la bere, au fost cât se poate de diverse. De la o reducere de 25% la clasicele halbe, până la băuturi gratuite, toate pentru a-i atrage pe „ciocănari”.

Suporterii englezi au fost extrem de liniștiți. Au cântat și s-au bucurat de bere, uimiți de prețul mic în comparație cu cel din țara natală. Niciun incident nu a fost semnalat înaintea partidei de pe Arena Națională. 

VIDEO. Fanii britanici, petrecere la teresele din Centru Vechi înainte de FCSB - West Ham 

>

Clasamentul grupei B:

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.