Liga 1

Walter Zenga, după ce Gigi Becali a insinuat că s-a autopropus la FCSB: „E fals că l-am sunat pe MM. I-am dat mesaj pe WhatsApp”

Walter Zenga, pe vremea când antrena la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 November 2022

Walter Zenga (62 de ani) neagă ipoteza lansată de patronul FCSB-ului, Gigi Becali (64 de ani), conform căreia acesta s-ar fi autopropus ca antrenor la vicecampioana României. 

Tehnicianul din „Cizmă” a declarat că el nu este genul de om care se autopropune la echipe și că doar i-a trimis un mesaj pe WhatsApp lui Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al FCSB-ului, care nu a avut vreo legătură cu o posibilă revenire a italianului pe banca formației roș-albastre. 

Walter Zenga: „Nu e adevărat că l-am sunat pe MM”

„Eu nu sunt genul de om care se autopropune la echipe. Nu e adevărat că l-am sunat pe MM. I-am dat doar un mesaj pe WhatsApp, l-am întrebat ce face, cum este. 

E normal să vorbești cu un om care te-a ajutat într-un moment important din viața ta. Dacă cineva mă dorește, mă sună. Eu nu am cerut să revin la FCSB. Domnul Becali a zis că își dorește antrenor român. 

Îl voi suna și pe Dică zilele următoare, pentru că alături de el am făcut performanță la Steaua. Îmi pare rău că pornind de la un mesaj de prietenie s-a ajuns să se vehiculeze așa ceva. Data viitoare nu mai trimit nimic”, a declarat Walter Zenga, la Digi Sport. 

VIDEO. Scenele din vestiar de la plecarea lui Nicolae Dică: „M-a surprins”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.