Liga 1

Mirel Rădoi știe cum va fi sigur în play-off: „De atâtea puncte avem nevoie” + ce spune despre demisia lui Dică

Mirel Rădoi, antrenor Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 noiembrie 2022

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, a prefațat duelul cu U Cluj, din etapa #17 din SuperLiga.

  • CSU Craiova - U Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

CS Universitatea se află pe locul 4 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în 15 meciuri jucate. Mirel Rădoi a făcut calculul pentru accederea în play-off. Antrenorul Craiovei consideră că mai are nevoie de 25 de puncte.

Mirel Rădoi, înainte de CSU Craiova - U Cluj: „Avem nevoie de 25 de puncte pentru a ajunge în play-off”

„Noi calculăm să mai acumulăm 25 de puncte, dacă vom face asta, cu încă 27 pe care le avem acum, cu siguranță vom fi în play-off. E un semnal de alarmă, U Cluj a jucat foarte bine 45 de minute cu FCSB (n.r. - scor 2-1), apoi a știut să sufere.

Suntem conștienți că, de la etapă la etapă, câștigând tot mai multe puncte, adversarii vor fi tot mai înverșunați să ne bată. Vom întâlni adversari mult mai motivați să câștige împotriva Universității”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă premergătoare meciului cu U Cluj.

Mirel Rădoi se teme de jucătorii lui U Cluj: „Puteau avea 5-1 la pauză cu FCSB”

„Ce ne sperie la U Cluj? Ambiția antrenorului, foștii noștri jucători care sunt acolo, rezultatul de la ultimul meci, pentru că împotriva lui FCSB putea fi 5-1 la pauză.

Au jucat foarte bine la cele două meciuri cu CFR, din Cupa României (1-1) și campionat (1-2), și la înfrângerea cu Farul (0-2) au jucat foarte bine. Eugen Neagoe a adus agresivitate. Stau foarte aproape de adversar”, a mai spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi a vorbit despre plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB

Mirel Rădoi a vorbit și despre situația lui Nicolae Dică, fostul său antrenor secund de la echipa națională, care și-a dat demisia de la FCSB.

„Nu am vorbit cu Dică, rana e încă deschisă. Îl las să se liniștească. Știu prin ce trece, am simțit asta când am plecat de acolo. Încerci să te liniștești, îți vin în minte scenarii din meciurile pe care nu ai reușit să le câștigi”, a declarat Mirel Rădoi.

VIDEO. Superliga. Sepsi - CSU Craiova. Bogdan Vătăjelu deschide scorul printr-un gol de poveste

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.