Conference League

Fotbaliștii CFR-ului, după calificare: „Ziceați despre noi că suntem bătrâni! Vrem un nume mare la tragere”

Yuri, fundaș CFR Cluj

Articol de Eduard Apostol, Raed Krishan (video)  —  Thursday, 03 November 2022

CFR Cluj - Ballkani 1-0. Yuri, fundașul central al lui Dan Petrescu, s-a arătat extrem de fericit după victoria cu echipa din Kosovo și calificarea în primăvara Conference League. Tragerea la sorți a play-off-ului e luni, de la ora 15:00, live pe GSP.ro. 

„Pentru noi e ceva minunat, ce am făcut noi e minunat pentru România! Nu a fost simplu. Trebuie să ne bucurăm pentru ce am reușit. Am fost foarte bucuroși toți, am băgat muzică în vestiar. Manele, samba! 

Noi, la fiecare meci, încercăm să câștigăm. Azi trebuie să ne bucurăm, mâine începe pregătirea pentru meciul următor. Noi ne batem pentru fiecare punct și în campionat”, a declarat Yuri, după meci.

>

Ce a spus Mario Camora, după CFR Cluj - Ballkani 1-0

Mario Camora nu a putut juca în meciul cu Ballkani, după ce duminică a suferit o operație de apendicită acută.

„E o victorie importantă. Noi facem istorie, așa cum am făcut în ultimii ani. E foarte important ce am realizat. Azi îmi doream să joc, dar cel mai important e că ne-am calificat. Sper să revin repede, deși operația nu a fost simplă. De obicei durează 20 de minute, la mine a durat două ore. 

Aș vrea o echipă cu nume mare, puternică. Noi vrem să trecem mai departe, acum ne putem bate cu oricine vine. De noi nu s-a vorbit așa de mult pe cât trebuia. Nu am fost așa de apreciați. Noi facem performanțe. Toată lumea zice că avem echipă bătrână, de 3 ani se tot zice, dar uite că noi mergem mai departe”, a declarat Mario Camora.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.