Conference League

Șefii lui CFR Cluj: „Mâine, vom sărbători calificarea pe melodia «Vine, vine primăvara»”

Cristi Balaj, pre;edinte CFR Cluj

Articol de Eduard Apostol, Raed Krishan (video)  —  Thursday, 03 November 2022

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a fost extrem de fericit după victoria ardelenilor cu Ballkani (1-0) și calificarea în primăvara Conference League.

  • Tragerea la sorți a play-off-ului e luni, de la ora 15:00, live pe GSP.ro. 

Oficialul de la CFR Cluj a dezvăluit ce vor face ardelenii mâine, la evenimentul în care vor sărbători calificarea. „Probabil că mâine, melodia «Vine, vine primăvara» va fi un hit în cadrul evenimentului”, a spus Cristi Balaj după meci, la zona mixtă.

>

Cristi Balaj, despre...

...despre calificarea în play-off-ul Conference League: „O calificare care aduce provocări, pentru că există responsabilități. Ne dorim în continuare să dezvoltăm acest club”

...despre suporteri: „Felicit băieții, staff-ul tehnic, finanțatorul, care a fost alături de noi, și nu în ultimul rând suporterii. Au fost la nivelul performanței obținute. Noi știm că avem fani, chiar dacă sunt în fața televizorului. Noi trebuie să facem totul să îi aducem la stadion”.

...despre cele două ratări ale lui Deac de la 11 metri: „Să îți asumi responsabilitatea executării unei lovituri de pedeapsă înseamnă să ai calitate. Chiar dacă a ratat, faptul că a ieșit în aplauze arată ce însemană el pentru acest club”.

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.